CzUboL Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 siema mam taki problem a mianowicie jak rozjasnie sobie obraz na karcie graficznej no to jest wszystko OK ale tylko na pulpicie bo w grach mam dalej ciemno ;/ (a chce zeby bylo jasno) poniewaz mam gry w ktorych niema opcji "rozjasnij obraz" itp. dzialam na sys. win98se, karta graf. Radeon 9200 128mb (128bit) pomocy jak co mam zrobic zeby na grach tez bylo jasno ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 NIe masz takiej funkcji w monitorze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzUboL Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 mam ale mam wygaszony moniotor !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomówki Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 Jak już wejdziesz w zakładkę Barwa (we Właściwościach Ekranu), to wybierasz profil dla Pulpitu albo Pełnego ekranu 3D. I właśnie w tym drugim możesz dokonać regulacji, która da efekt w grach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 przy opcji rozjaśniania w opcjach grafy masz wybór : sam pulpit i "tryb 3D" , więc oba musisz rozjaśnić niezależnie. generalnie jeśli masz stary ciemny monit to i tak nie wyświetli wieje jaśniej ale ciemne miejsca będą lepiej widoczne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...