hipermisza Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 yo mam taką sprawę - otóż mam płyte nVidi i kość Kingstone`a DDR 256MB - mam też w domu stare kości dimm - czy jak włożę dimm to czy będzie współpracować z ddr wogle - dzięki z góry za odp.yo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 DIMM ?? jaka DIMM ?? DIMM to SDR i DDR , pisz po ludzku , jaką masz pamiec ??chyba nie mowisz o starcyh simach ?? dzien loli, no niemoge ,skad tacy sie biora :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro87 Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 Sprawdź czy wejdą na płyte jak wejdą to spox Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 Sprawdź czy wejdą na płyte jak wejdą to spox lepiej nie bo moze ma sdry i bedzie pchal na sile :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d4 Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 Jak młotka użyje to jeszcz przypadkiem wejdzie, taksamo jak karty agp x2 w slot x4/x8 only ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hipermisza Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 :arrow: wszedł i ma sie dobrze - płyta główna jest naprawde wypasiona a komp wygląda monstrualnie - a to że nie jestem jakimś informatycznym wymiataczem świadczy tylko o tym że mam inne spektrum zainteresowań pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 płyta główna jest naprawde wypasiona a komp wygląda monstrualnie - ciekawe po czym to poznales jak sie tym nie interesujesz :lol: pewnie po duzej ilosci blizej nie znanych kropeczek i kwadracikow na czyms duzym prostokatnym ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hipermisza Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 po tym Ziom że jest to komputer studyjny - a co ma w środku niech rozkminiają tacy jak wy - nie każdy musi być fachowcem od układów scalonych sieee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyJohn Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 po tym Ziom że jest to komputer studyjny kumaaaaasz Ziooooooooooom ołłłłłł jeeeeeeeeeeeeeeeee LOL :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek DDA Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 poczytaj w ksiązeczce do mobo czy obsługuje równocześnie 2 różne typy pamięci; po mojemu na 90% nie będą chodzić pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...