Gość Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 Yo Chciałem zfashować bios mojej płyty ASRock K7S8X R3.0 (na Cool!Bios 2.20a) po zflashowaniu zrestartowałem kompa i niestety miałem czarny ekran (jak po spalonym procku) a pisało że niby flash zakończył się sukcesem :?. Obecnie pisze z mojej rezerwowej płyty ASRock K7VT2 :lol:. No dobra a teraz pytanie czy możliwe jest aby wgrać boot'owalnego biosa MOBO na płytę CD i odpalić kompa za pomocą biosu z płyty. Jeżeli jest taka możliwość to czym i jak to zrobić :?:. Z góry wielkie THX. P.S. Ile może kosztować naprawa źle zflashowanej płyty w serwisie komputerowym :lol:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 Jak komp nie wstaje to z CD nie odpali. Może się udać co najwyzej z FDD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 hmm no dobra a jak to można zrobić z fdd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...