klamot Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 Mam płytę Tiger 100 2xSlot1 i gdzieś kiedyś czytałem że można włożyć dwa Celerony tylko trzeba coś zmajstrować. Proszę o pomoc!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 znalazlem cos takiego http://217.97.134.62/view/view.shtml coprawda zrobili to na plycie MSI ale moze Ci ta stronka pomoze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klamot Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 Ten link uruchamia stronę "ukochanej" TPSA. Co jest grane??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 kurcze RaF co ty nam tu za linki dajesz do jakiejś kamerki internetowej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 Mam płytę Tiger 100 2xSlot1 i gdzieś kiedyś czytałem że można włożyć dwa Celerony tylko trzeba coś zmajstrować. Proszę o pomoc!!! wpisz sobie "dual+celeron" w wyszukiwarce (np w Googlach) i cos znajdziesz :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 zobacz np tu http://www.fixup.net/tips/dualc.htm gostek robil to na takiej samej plycie jak Twoja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klamot Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 :lol: wielkie dzięki, to jest to :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvM Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 Mam płytę Tiger 100 2xSlot1 i gdzieś kiedyś czytałem że można włożyć dwa Celerony tylko trzeba coś zmajstrować. Proszę o pomoc!!! są przejściówki z obsługą Duala Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klamot Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 Jakie i gdzie można kupić??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvM Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 Jakie i gdzie można kupić??? Nic specjalnego - chyba większość nowszych ma tą funkcję. Sam mam ze 3 takie. Ustawienie dual zmienia się zworkami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klamot Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 Dzięki wszystkim, pomoc okazała sie bardzo przydatna. Aktualnie zakupiłem już dwa celerony 850 i dwie przejściówki z dualem. Lada dzień dokonam zmian. :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 ciekawe czy pojdzie dual celek 850 - wg mnie nie powinien ale moze jestem za malo wiedzacy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klamot Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 Za kilka dni bedę wiedział czy ruszą 2 celki na 850. Dam znać co i jak. 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...