KaX Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 Chodzi mi o coś takiego, chcę zainstalować ten system ale na komputerze który ma 16 MB RAM :D Instalator nie pozwala na to gdyż wyskakuje problem że potrzeba minimum 32 MB RAM. Odpalam instalator z 4 FDD & CD. Czy mozna w jakiś sposób ominąć sprawdzanie tego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 Zapomij. Nawet jakbys jakimś cudem go zainstalował to samo odpalenie systemu bedzie trwalo wieki. Korzystałem z win2000 na komputerze z 32 MB ramu i odpalenie czegokolwiek zajmuje kilka minut. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaX Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 Domysłam się że coś takiego to bedzie się dłuuuugo włączać ale mi chodzi mi o postawienie serwera plików na kilka osób ale z możliwością zaawansowanego udostepniania plików czyli ograniczenia itp. win98 nie oferuje takich możliwości. Więc jedyny system to 2000 bo NT 4 to chyba nie ma większego sensu (pewnie tez ma wymóg 32 MB) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...