strusia Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 wlasnie u mnie nie dziala.nagrywarka niby obsluguje.ale nawet xp przy akcji typu drag and drop pisze ze plyty maja po 709 mb. dodatkowo w nero mam wszystko poustawiane overburning i wogole. gdzie blad i jak go przeskoczyc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 W nero pokazuje zawsze max ~703. Wrzucasz ile chcesz tych danych(niezwracaj uwagi ze przekracza tą linię) i nagrywasz(koniecznie w DAO). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strusia Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 tak robie i pisze ze mam wlozyc wieksze cd. co to w dao?? aaaa juz zalapalam jak nagralam sobie obraz cd i wtedy on robi overburning na moje own risk.spoko. a wogole to czesto niszczy plyty??? dzieki;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xavier84 Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 mi jeszcze nie zniszczey ani jednej - zwykla sciemka z tym your own risk. Peace!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...