Q Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Nie mogę uruchomić obrazu płyty ani przez Alcohol 120 ani przez Daemona. Za każdym razem wyskakuje (w obu programach) bład: Cue sheet: 1 line - Nie został określony typ pliku. O co chodzi? :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkRaven Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 kiepsko sciagniete.... jesli nawet demon tego nie lyka to ja bym sciagnal jeszcze raz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Dokładnie! Albo żle ściągnięty (czasem takie zrypane pliki wrzucają do p2p) lub obraz płyty jest źle zrobiony (poprostu obraz ma skopiowane zabezpieczenie i dlatego nie działa). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fafex Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 A może ten obraz jest w jakimś dziwnym formacie i nie ma do niego plików Cue. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkRaven Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 tak czy siak deamon powinien go lyknac. a pliki cue wcale nie sa potrzebne do uruchomienia kazdego obrazu :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Cue ma wpisane kilka ustawien w jednym wierszu. Wystarczy wstawic entery. Typowy błąd w obrazach sciaganych z sieci. I tak przy większosci obrazów cue ni jest do niczego potrzebny. Mozna montowac bezposrednio bin'y. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 A da się ten obraz wypalić na CD? Jeśli tak to wypal go na cd-rw, zrób nowy obraz Alcoholem lub CD Clonem a rw skasuj. Trochę roboty ale ograz by działał :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Usunołem plik cue, a bin zmieniłem na iso i odziwo działa i w alcoholu i Daemonie. Dzięki za rady :) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...