topiQ Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Co myślicie o tym chłodzeniu bo jestem na kupnie :D Ponoć chłodzi bardzo dobrze mam zamiar podkręcać P4 1,8 (myślę też o przyszłej wymianie procka na more powerfull :twisted: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 odpal wyszukiwarke i sie dowiesz, ze to jest ^#$&%^@*#( do potegi n-tej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 raczej bym tego nie kupił...lepiej Zalmana 7000Cu + nowe mobo bo na tym ECS-ie to raczej nie pokręcisz...a procka do o/c masz bardzo dobrego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topiQ Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Dzienks. Płytke zmienie na 865 PE. Pomyśle nad Zalmanem 7000Cu ale w tym samym prize mam Subzero... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Raptor sprzedaje SP94 z wentylem za 140pln i to jest bardzo kuszaca propozycja. mam ver amd tego coolera i jest on naprawde wydajny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...