pcmax Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Witam szukam nut do nokii 3310i Prosze o adresy stron, albo na miala juz gotowce Oby byly za darmoche! Dzikuje z gory! Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 http://www.phonatic.net/freeringtones/nokia/ http://www.ringtones.pl/dzwonki.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 dzikuje bardzo Tweka jest bardzo szybki!!! dziki Ci sgj!! choc mozecie jeszce wpisywac inne adresy ale pamietajcie free! hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 www.kropa.prv.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 o to jest full wypas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 o to jest full wypas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!To co ja podalem? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 o to jest full wypas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!To co ja podalem? :D Nie ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 o to jest full wypas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!To co ja podalem? :D Nie ! a znasz lepsza stronke? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 o to jest full wypas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!To co ja podalem? :D Nie ! a znasz lepsza stronke? NI ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 no wiec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Ni :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 no wiec No i kicha jest normalnie ................. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 co wy macie z tym "Ni" hehehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 no stronka mi sie podoba chcoc moze znajdziecie lepsza:) ja caly czas szukam pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 no stronka mi sie podoba chcoc moze znajdziecie lepsza:) ja caly czas szukam pozdrawiam No to powiedz jakich dzwonkow szukasz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaros Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 To może się podczepię - dzwonki do Ericsson T65 ;-)) [nie melodyjki EMS tylko takie do wklepywania z klawiaturki] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 szukam hop hipu:) i techno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 Ludzie, opanujcie się! pcmax - weź se strzel dyńką w ściane - przeglądam 3 czy 4 topic i w każdym z nich robiesz burdel [no offence]. Zastanów się co piszesz, nie pisz 1 posta pod 2, wnoś coś do tematu, dokładnie opisz swój problem... Naprawdę kilka prostych zasad, a rezultaty będą zupełnie inne... :evil: Ok, koniec mojego wywodu. Podczepiam się pod temat: Dzwonki do noki 5510 bądź aplikacje, gry java, dzwonki polifoniczne do noki 3100 - pamiętajcie im mniejsza cena tym lepiej, brak ceny = :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 a cos do siemnsa me45? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitro Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 www.mrtones.com - ale tam są tylko sekwencje do wpisania w kompozytorze telefonu. Za to na wszystkie komory.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...