metal Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 :D :twisted: heh ktoś tu ogląda Jackass ??? :twisted: to jest odjazdowe ! :lol: takie rzeczy tam odpie$#@%!Ą że się w głowie nie mieści :wink: hehehe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUNaThLoNiX Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 hehe ja bym to ogladal bo cos gadali o tym w mtv polisz :( ale tera z wizji takie rachuny dawali po 200 zeta i nawet nie bylo canalow :( a i jakis pisor przyszedl i zle satelite przestavil i mi prawie polowa muzycznych skacze :( :evil: hehe stary rachunku nie zaplacil i jusz :) ba jestem ciekaw czy HYPERA wylaczyli skunxy :evil: jak tak to penisom wrzuce wiruska, albo jakiegos bajerka z MADE IN RUSSIA ;) bede mieli taki burdel ze bede klekac mnie zebym wybaczyl im a nastepny cel to of kozzaaa TP S.A "to ludzka rzecz okradac" 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symbiont Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 ale nie proboj w domu 8) czasami nie da sie patrzec na tych sadystow s-m`owcow to sa zwichnieci ludzie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon_23 Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 Ja ogladam i ze smiechu robie rozne rzeczy :))) Kolesie sa niedowy...nia.. Moi faworyci to Steve-o i Wee-man :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 Ja ogladam i ze smiechu robie rozne rzeczy :))) Kolesie sa niedowy...nia.. Moi faworyci to Steve-o i Wee-man :))) Taaa.... Weeman wymiata. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 Chyba ostroznie mozna by ich porownac do pythona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symbiont Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 Chyba ostroznie mozna by ich porownac do pythonabardzo ostroznie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 jest też polski jackass, poszukajcie w necie - zesrac sie idzie ze śmiechu :lol: nie pamiętam linka , ale opłaca się poszukać !!! najlepszy numer wedlug mnie to "mikołaj" ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 jest też polski jackass, poszukajcie w necie - zesrac sie idzie ze śmiechu :lol: nie pamiętam linka , ale opłaca się poszukać !!! najlepszy numer wedlug mnie to "mikołaj" ! :D :twisted: heh widziałem to !!! odjazdowe !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iguana Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 Jackass jest Super :D . Ostatnio zacząłem ściągać wszystkie odcinki na Kaaza. Według mnie nalepszy jest Steve-O i Bam Margera. Oblądałem ostatnio dwa filmiki produkcji Bama CKY i CKY2K są też niezłe.Większość rzeczy, które są tam pokazane były w Jackass, ale niektóre nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bierut Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 Jackass to lubie :) Kolesie to sadomasochiści. Mój ulubiony odcinek to ten, w którym Robią beta tesy ochraniaczy na jaja bilami do biardu, no i jak naprzaja tego pieska ;) . A poza tym fajny jest też ALI G Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 No to czekajcie na to : http://www.jackassthemovie.com :))) Ja lubie odcinek gdzie na rowerku tandemie zjezdzaja po schodach i z gorki oraz skacza na hopkach. Mam nawet czesc tego nagrana :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...