Neonix Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Mam procesor Athlon Xp Barton 2800+ i chce go co podkręcić na 3200 albo 3400 :twisted: i jestem w kropce bo nie wiem czy powinienem zwiększyć napiecie cpu. Pomożcie z góry dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Razczej tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 jak sie bedzie wieszal to zwieksz,jak chodzi bez to niehc chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiarz Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Jeżeli będzie stabilny to nie zwiększaj. Kiedy już się nie będzie uruchamiał to dodaj 0,1V. Uważaj także i nie zwiększaj napięcia o 20% ponad nominalną wartość-skrócisz mu znacznie życie. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 Ja bym się nawet posunął do stwierdzenia, żeby o więcej n iz 10% nie ruszac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonix Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 To jak się bedzie wieszał to zwiększyć z 1.6 na 1.7. Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitro Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 Stabilnośc sprawdź najlepiej takim programikiem Prime95 i daj Torture Test -> blend. Jeśli przez parę godzin (zalcane co najmniej 6) nie bedzie błędów, to masz kompa stabilnego jak skała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...