Gość Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 dobra. to w takim razie zostawiam sobie tego titana;] tzn mam nadzieje że wymienią mi go na normalny egzemplarz;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 dobra. to w takim razie zostawiam sobie tego titana;] tzn mam nadzieje że wymienią mi go na normalny egzemplarz;] bardzo dobry wybor ;]]] daj znac tylko jak juz bedziesz cos wiedzial:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 w serwisie mi powiedzieli że może wymienią na tego 9600. dlatego sie tak zastanawiałem;] ale na szczęscie pod ręką mam fachowców;] dzienx wielki;] co dalej przekonam sie w poniedziałek.teraz mam s3trio bo 2mx musiałem oddać kumplowi;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 a jak far :cry: chodzi na s3trio? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 w fara gram teraz na v.high;] jak urlop? miło było?;] i tak w starcrafta na necie z kumplami gram od wczoraj;] i w djablo2 z kumpelą;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 Ty, bo u mojego kumpla na s3trio far :cry: w max detalach chodzi płynnie 40-50 fps. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...