pok Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 Jest jakis sposób na zainstalowanie windowsa 2000 sp4 na xp?Jeżeli tak to jaki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 A co nie wchodzi SP od XP, bardzo ciekawe dlaczego :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fafex Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 A co nie wchodzi SP od XP, bardzo ciekawe dlaczego :lol: :lol: :lol: Zupełnie nie rozumię tego posta. Po co wogole go pisałeś? pok pyta o instalacje Windowsa, a Ty nagle wyskakujesz z Service Packiem :!: A jeśli chodzi o instalację, to możesz próbować, ale na pewno nie będzie to miało dobrego skutku. Najlepiej skopiuj gdzieś wszystko co jest Ci potrzebne, potem format, instalka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 Zrozumiałem że sp4 od win2000 :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 Jest jakis sposób na zainstalowanie windowsa 2000 sp4 na xp?Jeżeli tak to jaki?wg. mnie nie ma specjalnej metody - poprostu świerza instalka win 2k i przeniesienie wszystkiego z xp czyli głównie profili z Documents and Settings... Nie pakował bym się w ambitniejsze przenoszenie ustawień - może to zająć więcej czasu niż w/w metoda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pok Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 Mam jeszcze jedno pytanie.kumpel mi mówił żebym zrobił tak: 1.zaopatrzył się w smartdrv.exe 2.odpalić kompa z dyskietki startowej 98 3.spod dosu uruchomić smartdrv 4.spod dosu wybrać katalog w którym jest instalka win 2000 5.w katalogu win 2000 wybrać i386winnt.exe 6.po walnięciu tego winnt.exe zaczyna się instalacja win 2000. Co myślicie o tym sposobie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 A co to da? Instalator skasuje obecny system albo zainstaluje się obok, a po co kombinowac z dosem, gdy płyta jest bootowalna to nie wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bórdel Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 Jest 1 sposób... Emulator kompa typu VMware lub Virtual PC Uruchamiasz windows Instalujesz program Wrzucasz płyte 2000 do napędu Botujesz ją z poziomu programu Instalujesz windows na wirtualnym dysku np 5 GB (1 plik obrazu w którym zapisana jest powierzchnia dysku z systemem) Tak jak chciałeś - 2000 w XP (przełączasz sie do systemów np. ALT+TAB) Stracisz nieco na wydajnośći 2000 ale jeśli ci zależy... PS. Ja sobie postawiłem 95 w XP 4FUN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pok Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 O tym emulowaniu to jeszcze nigdy nie słyszałem.Mógł byś podać linka do tego programu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 http://www.vmware.com/download/ http://www.microsoft.com/windows/virtualpc...pc/default.mspx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pok Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 Może troche niedo tematu ale czy są może jakieś programy do robienia dyskietek startowych win 98, jeżeli nie ma sie win98? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 http://www.bootdisk.com/bootdisk.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pok Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 dzięki.Już nie będe musiał latać po kumplach z dyskietką Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...