Gość Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 Witam, Dzisiejsze statsy na innym serwie z racji tego, ze w poprzednim jest wymieniany caly sprzet. Nie odpowiadam za transfery :/ Ranking Ranking wg aktywnosci Statystyki ogólne Tweak Ranking teamów w Polsce Tweak vs SETI@Gorzow Wlkp Rywalizacje: Olsztyn AMD Team vs uff...AR The B Team vs UFO Wykres konkursowy: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 dobra robota fido; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 Dalbys szanse panom z UFO :P BTW jeszcze wyjatkowo w tym tygodniu nie bedzie Science Servis Team w rankingu PL, bo cos nie wyszedl mi wtedy update... wrzucilem plik na ftpa, nie pokazalo zadnego bledu i dzisiaj sie okazalo ze jednak sie nie wrzucil :/ Byl jakis blad serwa, ale klient tego nie pokazywal, teraz juz zrobilem dobrze ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 spoko spoko :> w polowie przyszlego tygodnia wyjezdzam i wroce dopiero gdzies w polowie sierpnia; wiec troszke nadrobia... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 czy tylko ja zauwazam slabe zainteresowanie tymi statystykami? nawet nie ma kto ich przykleic... szkoda gadac.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 ja sie tez interesuje, ale co mam napisac?? tak jak zwykle, ze dobra robota itp?? to, ze utrzymujemy 3 pozycje na wykresie i tak latwo jej nie oddamy?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 łe lipa ja mam mało teraz jednostek bo kompa nie mam :/ była burza i przepięcie no i mój kochany epox poszedł do piachu naczy sie na gware :P ale komp bedzie gdzieś czynny za miecha bo w sobote wyjeżdżam wracam coś koło 20-stego wtedy to już wszyscy chyba boinca beda liczyć :/ kiepsko sie czyje w domu bez kompa teraz o 4 w nocy gnębie kumpla żeby dał pośmigać :D:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 I pora wakcji robi swoje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 ja sie tez interesuje, ale co mam napisac?? tak jak zwykle, ze dobra robota itp?? to, ze utrzymujemy 3 pozycje na wykresie i tak latwo jej nie oddamy??no na przyklad Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 To moze ja tak niedyskretnie postrasze Was, ze przestane je robic, moze wtedy sie cos ruszy? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dizzy1972 Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 To moze ja tak niedyskretnie postrasze Was, ze przestane je robic, moze wtedy sie cos ruszy? ;) zawsze mogą przejść do nas statsy mają zapewnione :P :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 Przeciez mowilem, ze tylko postrasze :P Tymbardziej, ze pare dni temu napisalem sobie skrypcik, ktory mi juz automagicznie generuje wszysciutkie HTML'e, wiec wciskam tylko enter, czekam pare sekund, kopiuje pliki na plytke, potem na ftpa i jest :) Gdybym mial neta w chacie to dorobil bym jeszcze automatyczne dodawanie posta na forum :> Wtedy moglbym juz zapomniec o statach ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalin Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 a ja wam obiecuje wszytkim ze ufo juz niebawem zacznie liczyc na poziomie 400 wu na dobe :D panowie z The B team lepiej nich nad czyms mysla bo bedzie krucho :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dizzy1972 Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 a ja wam obiecuje wszytkim ze ufo juz niebawem zacznie liczyc na poziomie 400 wu na dobe :D panowie z The B team lepiej nich nad czyms mysla bo bedzie krucho :] to fajnie Kwachu :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalin Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 co o co ci chodzi ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dizzy1972 Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 co o co ci chodzi ? a o nic :D dawno cie nie widziałem i cieszę się że ci się dobrze liczy :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 a ja wam obiecuje wszytkim ze ufo juz niebawem zacznie liczyc na poziomie 400 wu na dobe :D panowie z The B team lepiej nich nad czyms mysla bo bedzie krucho :] bla bla bla bla... nudni juz jestescie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalin Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 zobaczymy niebawem :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 ojejku... zaczniecie wiecej liczyc, to i ja zaczne wiecej liczyc; macie jeszcze sporo do odrobienia; a tak jak mowilem, ja licze tylko do konca wrzesnia; wiec sie lepiej pospieszcie; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 gadajcie na temat albo idzcie na GG, bo sie syf robi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 gadajcie na temat albo idzcie na GG, bo sie syf robi...alez my gadamy na temat; gadamy o liczeniu seti :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...