Skocz do zawartości
Gość

Statystyki 23-07-2004

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Dzisiejsze statsy na innym serwie z racji tego, ze w poprzednim jest wymieniany caly sprzet. Nie odpowiadam za transfery :/

Ranking

Ranking wg aktywnosci

Statystyki ogólne Tweak

Ranking teamów w Polsce

Tweak vs SETI@Gorzow Wlkp

Rywalizacje:

Olsztyn AMD Team vs uff...AR

The B Team vs UFO

Wykres konkursowy:

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dalbys szanse panom z UFO :P

BTW jeszcze wyjatkowo w tym tygodniu nie bedzie Science Servis Team w rankingu PL, bo cos nie wyszedl mi wtedy update... wrzucilem plik na ftpa, nie pokazalo zadnego bledu i dzisiaj sie okazalo ze jednak sie nie wrzucil :/ Byl jakis blad serwa, ale klient tego nie pokazywal, teraz juz zrobilem dobrze ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

łe lipa ja mam mało teraz jednostek bo kompa nie mam :/ była burza i przepięcie no i mój kochany epox poszedł do piachu naczy sie na gware :P ale komp bedzie gdzieś czynny za miecha bo w sobote wyjeżdżam wracam coś koło 20-stego wtedy to już wszyscy chyba boinca beda liczyć :/ kiepsko sie czyje w domu bez kompa teraz o 4 w nocy gnębie kumpla żeby dał pośmigać :D:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przeciez mowilem, ze tylko postrasze :P

Tymbardziej, ze pare dni temu napisalem sobie skrypcik, ktory mi juz automagicznie generuje wszysciutkie HTML'e, wiec wciskam tylko enter, czekam pare sekund, kopiuje pliki na plytke, potem na ftpa i jest :)

Gdybym mial neta w chacie to dorobil bym jeszcze automatyczne dodawanie posta na forum :> Wtedy moglbym juz zapomniec o statach ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja wam obiecuje wszytkim ze ufo juz niebawem zacznie liczyc na poziomie 400 wu na dobe :D  

panowie z The B team lepiej nich nad czyms mysla  

bo bedzie krucho :]

bla bla bla bla... nudni juz jestescie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...