Skocz do zawartości
liechmaster

co myslicie o tej pompce?

Rekomendowane odpowiedzi

ello

jak w temacie

tu link

http://becooling.safeshopper.com/20/79.htm?783

glownie jestem ciekawy czy to ciche bedzie.

mysle o skompletowaniu wc z tego shopa (cpu , gpu, chipset , pompa)

"radiator' kupie juz u nas :D

jakies sugestie?

(cenowo jest calkiem niezle jesli porownamy do innvateka :D , ale nawet w polskich sklepach internetowych roznice nie sa duze (bloki) a jakosc wykonania barziej mi pasuje tam :P )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

60 dolców? chyba wolałbym dołożyć troche kasy i qpić eheima 1025. nawet bez zbiornika.

Pozdrawiam

M.

A ja za mnie niż połowę tego wolałbym kupić (najlepiej u mnie :D :D :D )powerheada który wydajnością niewiele eheimowi ustępuje...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no ale w srodku to jest wlasnie powerhead :)

a mnie interesjuje glownie CISZA!

dlatego sie pytam czy zatapialene sa cichcsze niz np eheimy?

( pracujace jako niezatapialne)

poza tym mam na wc jakies 1000 zeta i chce kupic dobre , CICHE i w miare wydajne i mieszczace sie w budzie :P

bloczek tez myslalem z tej stony ale nie ten co red poleca tylko inny , patrzylem na test na jakiejs stronce to ten bloczek za 30zielonych (black jagged chyba) byl w czolowce.

a chce kupic blok na grafe cpu i chipset , radiatora nie chce bo kupie nagrzewnice :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jesli chcesz miec cisze i wydajnosc (do 3 blokow nie polecam pompek ponizej 1200 l/h) to nie zostaje ci nic innego jak tylko pompa od c.o. niestety. jest duza wiec musialbys pomyslec rowniez o modyfikacji obudowy, no chyba ze masz big tower to powinienes upchnac, tylko musisz przemyslec jak rozmiescic elementy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...