liechmaster Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 ello jak w temacie tu link http://becooling.safeshopper.com/20/79.htm?783 glownie jestem ciekawy czy to ciche bedzie. mysle o skompletowaniu wc z tego shopa (cpu , gpu, chipset , pompa) "radiator' kupie juz u nas :D jakies sugestie? (cenowo jest calkiem niezle jesli porownamy do innvateka :D , ale nawet w polskich sklepach internetowych roznice nie sa duze (bloki) a jakosc wykonania barziej mi pasuje tam :P ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 Jezeli juz chcesz tam kupic to stawialbym na ta pompke do tego jeszcze WaterBlock oraz tania chlodniczke Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maluszek Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 60 dolców? chyba wolałbym dołożyć troche kasy i qpić eheima 1025. nawet bez zbiornika. Pozdrawiam M. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 60 dolców? chyba wolałbym dołożyć troche kasy i qpić eheima 1025. nawet bez zbiornika. Pozdrawiam M. A ja za mnie niż połowę tego wolałbym kupić (najlepiej u mnie :D :D :D )powerheada który wydajnością niewiele eheimowi ustępuje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 a ja za nizsza cene wybralem pompe obiegowa do centralnego ogrzewania. jest IDEALNA, cacy, malina, zadnej innej bym juz nie uzyl do WC. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liechmaster Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 no ale w srodku to jest wlasnie powerhead :) a mnie interesjuje glownie CISZA! dlatego sie pytam czy zatapialene sa cichcsze niz np eheimy? ( pracujace jako niezatapialne) poza tym mam na wc jakies 1000 zeta i chce kupic dobre , CICHE i w miare wydajne i mieszczace sie w budzie :P bloczek tez myslalem z tej stony ale nie ten co red poleca tylko inny , patrzylem na test na jakiejs stronce to ten bloczek za 30zielonych (black jagged chyba) byl w czolowce. a chce kupic blok na grafe cpu i chipset , radiatora nie chce bo kupie nagrzewnice :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 6 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2002 jesli chcesz miec cisze i wydajnosc (do 3 blokow nie polecam pompek ponizej 1200 l/h) to nie zostaje ci nic innego jak tylko pompa od c.o. niestety. jest duza wiec musialbys pomyslec rowniez o modyfikacji obudowy, no chyba ze masz big tower to powinienes upchnac, tylko musisz przemyslec jak rozmiescic elementy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...