Gość Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 Yo Mam pytanko czy widzicie mój podpis bo ja niestety nie a u reszty userów podpisy widzę :? co jest nie tak. Niby nic wielkiego ale jakoś tak pusto jest :lol:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 zaznacz w profilu "zawsze dodawaj mój podpis" na TAK i walnij posta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 Ja nie widzienie twój podpis. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 O, jak poprawnie napisany temat... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 Ja też nie widzienie. Ty musieć zrobienie tak jak napisanie Kucyk. I wtedy powinienie być ok. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 działa :D można wywalić temat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 zaznacz w profilu "zawsze dodawaj mój podpis" na TAK i walnij postaCzyżbyś namawiał do postfuck'erstwa :?: 8O :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 zaznacz w profilu "zawsze dodawaj mój podpis" na TAK i walnij postaCzyżbyś namawiał do postfuck'erstwa :?: 8O :wink: inaczej się by nie dało sprawdzić :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 Przecież wiem. :P Nie zauważyłeś mrugającej mordy na końcu posta :?: :P Tylko bardzo mnie rozśmieszył tekst walnij posta pisany ręką moderatora. :wink: Musisz przyznać, że jest to raczej rzadko spotykane. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 Przecież wiem. :P Nie zauważyłeś mrugającej mordy na końcu posta :?: :P Tylko bardzo mnie rozśmieszył tekst walnij posta pisany ręką moderatora. :wink: Musisz przyznać, że jest to raczej rzadko spotykane. :lol: No w sumie :lol: ale w sumie na forum o to chodzi żeby pisac posty :lol: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...