lc Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 Witam Dysk Samsung Spinpoint 80 GB SP0802N. Walczę z nim od rana i bez pwodzenia. Najpierw miał ustawione ograniczenie pojemności do 32 GB. Tak go widział BIOS. Usunąłem to ograniczenie, BIOS rozpoznaje go poprawnie, ale pod Win 98, przy próbie założenia partycji, pokazuje mi tylko 10 GB. Płyta Shuttle MV25. BIOS uaktualniony ze strony Shuttle'a. Już naprawdę nie mam pomysłów. Przeglądałem strony Samsunga, ale nic co dotyczyłoby tego problemu nie znalazłem. Bardzo prosze o pomoc i pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 Ustawiaj wielkości podając w procentach. Fdisk z win98 nie obsługuje poprawnie dysków powyzej 64 GB. Widzi wielkosc dysku - 64 i dlaego widzi tylko 10 GB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 http://www.komputerswiat.pl/include/downlo...i/Windows/Fdisk 8) 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lc Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 Jakie to proste, jak się wie :-) 5 minut i po strachu. Dziękuje i pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...