Skocz do zawartości
[ HAIZ ]

Jaki telefon? W jakiej sieci? W jakim abonamencie?

Rekomendowane odpowiedzi

Wiecej esek niz rozmow, ale i one musza byc. Od tlefonu wymagam, dobrej polifoni, jakosci zdiec, funkcjonalnosci, noi ostatnio dojrzalem samsunga x600 z lampa blyskowa ktora niesamowicie mnie podjarala. Wiecej sms.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wzielem Plus GSM, abonament za 30zeta do tego za 5 zeta 400 minut do tyrzech wybranych osob, czyli 35 za miecha, do tego wzielem Samsunga X100 za 1,22. Tylko ten Plus troche mnie zmartwol bo wielu rzeczy niewiem, ktore sa mi niezbedne np.

-Jak dezaktywowac poczte glosowa?

-Jak uaktywnic te promocje 400 min. do 3 wybranych osob?

-JAk uaktywnic weryfikacje nr. dzwoniacego?

-Jak sie dowiedziec jaki mam aktualny stan konta?

Jesli ktos wie, prosze o pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

-Poczte mozesz zdeaktywować w menu telefonu anulując wszystkie przekazy.

-Zadzwoń do biura obsługi (nr.2601) i połącz się z konsultantem (wciskając klawisz 5)

-Też przez biuro obsługi, lecz płatne 5zł netto mieśęcznie

-Dzwonisz pod 2601 i naciskasz dwukrotnie klawisz 1 :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"]-Jak dezaktywowac poczte glosowa?

Szukasz takiej opcji jak przekazy w telefonie i wybierasz "anuluj wszystkie przekazy"

"]-Jak uaktywnic te promocje 400 min. do 3 wybranych osob?

Dzwoń do BOKu - numer 2601 i porozmawiaj - tam powiedzą Ci.

"]-JAk uaktywnic weryfikacje nr. dzwoniacego?

Jak wyżej. Tylko kosztuje to bodajże 5zł miesięcznie.

"]-Jak sie dowiedziec jaki mam aktualny stan konta?

Również BOK. Wybierasz 1. To się nazywa "bieżące użycie". Tylko że podają dopiero wtedy jak się skończą darmowe minuty, smsy, pakiety itp. Cena jest za same usługi bez abonamentu.

edit: siuks @ tak się starałem a Ty mnie wyprzedziłeś :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[ HAIZ ], no wlasnie jak bedzie mial wlonczana funkcjie identyfikacji numeru (CLIP) to wtedy jak bedziesz mial kogos w ksiazce pod tym numerem zapisanego to wtedy wyswietli sie ta nazwa...

a jeslji bedziesz mial wyl. ta identyfikacjie to nie bedziesz wiedzial jaki numer dzwoni (tak mi sie wydaje, bedzie pisac numer zastrzezony, czy prywatny, tylko w smsie bedzie pisac numer)

moge sie mylic.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tym sprawdzaniem stanu konta to w +GSM jest do bani :(

Niestety tylko gdy przekroczysz to info masz o ile juz przekroczyles :)

Jezeli jeszcze bedziesz jechal na limicie to bedize tylko info "brak bierzacego uzycia".

Po prostu trzeba uzywac "na oko".

Po paru miechach mniej wiecej bedziesz wiedzial jak mozesz uzywac tel. zeby nie przekraczac.

Zreszta masz 400 minut. Namow kumpli, kogos z rodziny na ta sama promo i mozesz z nimi gadac, ze az Ci sie odechce :)

Szkoda, ze taki sredniawy telefon wybrales :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Telefon lightowy, wiem o tym :? Z ta promocja 400min. to nie jest tak ze moge sobie 400min aktywowac do 3 osob bedacych w plusie, simplusie, bezwzgledu na to czy maja jakas promocje czy nie a poprostu sa w tej samej sieci ? Aha a gdzie w w tym tel. mozna ustawic te identyfikacje CLIP?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No tak ale wtedy bede musial doplacac 5zeta do abo., a mi chodzi o to alzeby telefon identyfikowal chociaz te osoby ktore sa zapisane w kasiazce (bo mi nie identyfikuje zadnych) a takowa identyfikacja tez jest odplatna?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie rozumiesz chyba na czym polega CLIP :)

Jezeli nie bedziesz mial uaktywnionego to nie wyczyta Ci nic z ksiazki telefonicznej bo identyfikacja samej xywki odbywa sie juz w samym aparacie. Ale jezeli aparat nie otrzyma info jaki numer do niego dzwoni to on niestety nie zgadnie, ze to TATA :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wystapil kolejny problem, a mianowicie probowalem pobrac sobie gierke z tad: http://gry.inspiracja.com/gry,java,samsung.php noi wszystko niby oka, otzrymalem sms z adresem strony i haslem, cos tam ze mam 70 pkt. noi probuje ja sciagnac a tu mi wywala "Blad: siec nie jest dostepna" niewiem o co chodzi, a jak juz zauwazyliscie jestem tepy w telefonach itp., dlatego was ponownie prosze opomoc :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi