goku_4 Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 mam problem. robie strone i chcialbym zrobic zebym ja widzial ilosc odwiedzajacych strone ludzi, ale zebym tylko ja widzial ten licznik a nie odwiedzajacy. jak moge to zrobic?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 1. Zapis stanu licznika do pliku. 2. Wyswietlenia zawartosci zalezne od uzytkownika/IP itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 3. pokazuj zawartosc licznika na stronie do ktorej tylko ty masz dostep (np poprzez haslo) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goku_4 Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 eee no dobra a jak to zrobic?? ^__^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 eee no dobra a jak to zrobic?? ^__^ php znasz ? dostep do serwera z php masz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goku_4 Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 odpowiadam na pytania 1. nie znam :D 2. nie mam :( no czyli wychidzo na to ze nie zrobie czegos takiego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 niestety. mozesz co najwyzej logi z serwera przegladac i tam sobie sprawdzac co i jak (jesli masz do nich dostep). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...