Gość imol2 Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 Ciekaw jestem co myślicie o tym wentylatorku bo chciałbym go nabyc. Domyślenie ma chłodzić mojego P4 HT 2,8 Prescot. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AmFe Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 Witam ! Mam jeden z tych wentyli i mam jeden problem... taki ze musialem odtaktowac proc poniewaz ten cooler wieje takze na northbridge przez co jego temp byla tak wysoka ze komp sie restartowal... Sluchajcie naprawde potrzebuje z tym pomocy cooler dmucha cieplym powietrzem na wszystkie strony a radiator od nb jet blisko procka i nie wiem co z tym... Jesli chodzi o sam cooler szczerze poelcam zwlaszcza na p4 gdzie jego wydajnosc jest lepsza niz na amd(maly rdzen-powierzchnia oddawania ciepla) Pozdrawiam ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 za ta kase kupisz sp94 lub xp120 od Thermalrighta i bedzie to wydajniejsza decyczja.za ta kase kupisz sp94 lub xp120 od Thermalrighta i bedzie to wydajniejsza decyczja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość imol2 Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 ciekaw jestem czy można w nim wymienić wiatraczek na jakiś inny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 ciekaw jestem czy można w nim wymienić wiatraczek na jakiś innyraczej nie, bo jest to specyficzna konstrukcja stosujaca turbine. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 Witam ! Mam jeden z tych wentyli i mam jeden problem... taki ze musialem odtaktowac proc poniewaz ten cooler wieje takze na northbridge przez co jego temp byla tak wysoka ze komp sie restartowal... Sluchajcie naprawde potrzebuje z tym pomocy cooler dmucha cieplym powietrzem na wszystkie strony a radiator od nb jet blisko procka i nie wiem co z tym... Jesli chodzi o sam cooler szczerze poelcam zwlaszcza na p4 gdzie jego wydajnosc jest lepsza niz na amd(maly rdzen-powierzchnia oddawania ciepla) Pozdrawiam ! Miej otwarta obudowe. Mozesz tez przykleic jakis wentylek (40x40) na NB - ja kiedys tak mialem i byl zimny. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^BerZerK^ Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 ja mam 3d coolera pro i nie zauwazylem takich objawow na moim mobo.. mam wiatrak na NB moze dlatego a zmienie dopiero na porzadne wc :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość imol2 Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 W końcu zdecydowałem sie na Gigabyte 3D ultra GT. Jest co prawda troche głośny, ale z jego wydajności jak na razie jestem zadowolony. Na Prescot 2.8@3.2 temperatura ok. 50 stopni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axl2000 Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 no nie wiem czy dobrze zrobiłeś...spojrz na ten test: http://www.hardcoreware.net/reviews/review-216-3.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...