spieq Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 Np. żeby uruchomić w okienku Warcrafta II (pogram sobie na BN), Heroes III itp. (w tych rozdziałkach... Wiadomo) Czym mogę to zrobić? Nadmienię, że platformą jest Windows 2003. Dziękuję za wszelkie sugestie. PS. Jako że zamieściłem to również na TwojePC - jedyna rada dot. grzebania we właściwościach exeka. W ten sposób, niestety, nie da się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spieq Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 Aha - oczywiście kombinacja alt+enter jest nieskuteczna, gdyby była, nie zawracałbym głowy... To tyle nieskutecznych metod - innych nie znam, potrzebna jest faktycznie zewnętrzna ingerencja. Życzę miłego dnia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 A w ustawieniach nic nie ma??? Niewiem bo w Warcrafta II dawno nie grałem i niepamiętam a takie starsze gry miały możliwość uruchamiania w okinku a nie w fullscreenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 robisz skrot do gry we wł skrotu cos tam dopisujesz i jest ;] nie pamietam co :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spieq Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 Hehe. __________ Po zrobieniu skrótu przybyła obiecująca opcja RUN (normal window, minimized, maximized), ale żadna z możliwości nie skutkuje (zresztą żadna i tak nie pasuje; normal window dla WarII to po prostu full screen) Możliwe, że coś trzeba dopisać... +window? Hm, nie działa.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Ja się podłączam do pytania. Też kiedyś szukałem, ale nie znalazłem. p.s. A po co ci w okiemku? Jakiś program do cheat'owania czy coś innego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zeby mozna bylo np jednoczesnie na ircu gadac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisB Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 h3 - naciskasz f4 w czasie gry i przerzuca Ci do trybu okienkowego - troche kijowo sie mapke przewija ale da sie przezyc i przywyknac:-) acha, warunkiem trybu okienkowego jest 16 bit na pulpicie!! Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...