pok Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 Właśnie jest jakiś sposób aby w win2000 można było ręcznie zmienić przerwania IRQ ?Bo mam problem bo 3 użądzenia używają tego samego IRQ a numer tego irq to 20 i za holere nie moge tego zmienić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 W biosie ustaw na sile ktory ma ktorego uzywac , i juz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pok Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 Tylko że w biosie mam 15 przerwań a w windzie mam napisane że konflikt jes na 20 przerwaniu 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 Ilosc przerwan to jedno z wiekszych ograniczen platformy PC ale od czasu jak opracowano APIC nie powinno byc z tym zadnych problemow, z tym ze jesli masz APIC wylaczony to byc moze trzeba bedzie przeinstalowac system na wlaczonym, bo podobno w inny wypadku moze sie kaszanic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pok Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 Aha no to sprubuje z ta reinstalką.dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 Sprawdz najpierw czy masz APIC wlaczony czy wylaczony, i jesli masz jakies karty PCI moze warto je poprzestawiac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...