Gość [RONIN] Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Witka. Przeszukałem nasze forum dość dokładnie pod kątem strów OMEGI dla nVidii ale jako tako poradnika jak zaistalować i z nich kożystać nieznalazłem. Zna ktoś jakiś link gdzie po polsku można znaleść takie informacje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Sciągasz, rozpakowujesz, instalujesz przez menedzer urządzeń i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 A oryginalne strowniki nVidii? Zostawiamy czy usuwamy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 A oryginalne strowniki nVidii? Zostawiamy czy usuwamy?Usuwamy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dabek Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Jak sie ma taką karte jak ja mam, to żadne stery nie pomogą. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Mi pomogly, w D3 skoczylo z 4 fps i bledow grafie do 14 fps i normalnej grafy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dabek Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Wczoraj je zainstalowałem, tylko nie chcą chodzić, nie wykrywa mi karty, ani monitora. Zainstalowałem je z menadżera, tak jak tam pisało to po angielsku i dałem na Perfomance(czyli wydajność chyba). Może coś źle zrobiłem. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Ja mam dzieki Omegą 300 pkt więcej w 3DMarku 2001 SE tak więc są godne uwagi (nieważne jaką masz kartę bo i moja super nie jest). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan75 Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 ...no dobra - to jeszcze raz...Wytłumaczy mi ktoś ręcznie jak to zainstalować?? Do ATI idzie automatycznie a do NVIDII - nie bardzo łapię co napisali ale chyba zrobiłem jak trzeba i... nic. :-(( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 A więc robisz tak: 1) Ściągasz sterowniki; 2) Rozpakowywujesz je; 3) Klikasz by się zainstalowały; 4) Teraz, kiedy już masz pliki sterowników na dysku (standardowo instalują się do C:Program FilesOmega Drivers...) musisz z menedżera plików podać adres tych plików (aktualizacja sterownika). To wszystko :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...