Gość NoNam3 Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Zastanawiam sie nad kupnem obudowy CHIEFTEC MX-01SL-D-U z zasilaczem 360W PFC ATX1136H dwa wentylatory.(cenna 465 zł ) .... czy jest ktos kto posiada taka obudowe i moglby cos wiecej o niej napisac?Warta jest swojej cenny? czy lepiej dolozyc troche i kupic inna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Obudowa sama w sobie przywoita jak to Chieftec. Plus w stosunku do mojej to wyprowadzenia portow USB i FW na przod obudowy. Na minus mozna zaliczyc jedynie zasilacz ktory do rewelacyjnych nienalezy, ale swoje potrafi uciagnac z honorem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 ja bym kupil sama bude i do tego inna zasilke - no tez moze szefa ale 420 jakas to 360W to moze byc za malo a jak kupisz cos lepszego to na przyszlosc bedziesz mial ;]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SACZI Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 No co Ty, nie kupowałbym tej budy !! Kup lepiej Codegena z zasilaczem. Zaoszczędzisz kupe kasy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 No co Ty, nie kupowałbym tej budy !! Kup lepiej Codegena z zasilaczem. Zaoszczędzisz kupe kasy! Jak masz pisac takie idiotyczne posty do daj se siana i zmien forum Wracajac do tematu : Moje zdanie zgadza sie ze zdaniem analfabety Szkoda ze ja nie mam tyle kasy na obudowe ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 No co Ty, nie kupowałbym tej budy !! Kup lepiej Codegena z zasilaczem. Zaoszczędzisz kupe kasy! Boooże co za loleq... Może jeszcze z boskim zasilaczem Codegen300W, który pali się przy 1 napędzie, 1 dysku, radku9200se i 256mb ramu (tak jak u mojego znajomego - zjarał 2 sztuki :lol: ) Co innego buda Codegena i zasilacz Chiefa - ale to i tak nie jest za dobre rozwiązanie. NoNam3 :arrow: Buda jak najbardziej przyzwoita, zasilacz (jak na tą cenę) chyba też całkiem niezły. Ja będę jutro zamawiał budę Chiefa, ale model BX-01-B-B-SL - przyciągneły mnie te wymieniane panele przednie :) Szczerze mówiąc nie podobają mi się przednie panele w obudowach z serii Matrix, wolę BX'y czy Dragony, ale to twój wybór. Jak ci się podoba (z wyglądu) i masz kaskę to bierz bo buda bardzo dobrze wykonana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SACZI Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Boooże co za loleq... Jak masz pisac takie idiotyczne posty do daj se sianaBoooże co za xxxx, nie potrafia odróżnić ironii od poważnej porady !! zmien forumI tak nie traktuje Tweaka powaznie, więc ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 I tak nie traktuje Tweaka powaznie, więc ... Więc nie udziela się na Nim... :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SACZI Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Więc nie udziela się na Nim...To nie takie proste. Tweak to smietnik, ale jest tutaj kilku forumowiczów o naprawde imponującej wiedzy. Niestety, organizacja i rozmiar Forum nie pozwalają na zapanowanie nad bałaganem (chociaż ostatnio i tak się poprawiło), co osobiście mnie bardzo zraża. Zaglądam tutaj sporadycznie, jeszcze rzadziej sie wypowiadam, ale mam nadzieję, że kiedys zapanuje tutaj porządek. Wracając do tematu. Mam Chiefteca MX-BD-U z zasiłką 360-302. W porównaniu do wspomnianych Codegenów, Chief to ekstraklasa. Jezeli NoNam3 ma kasę, bez zastanowienia niech kupuje Chiefteca ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Tweak to smietnik Hmm... powiem Ci, ze sam przyczyniasz sie do tego, ze jest tu smietnik: ten post: No co Ty, nie kupowałbym tej budy !! Kup lepiej Codegena z zasilaczem. Zaoszczędzisz kupe kasy! ale jest tutaj kilku forumowiczów o naprawde imponującej wiedzy Zapewniam Cie, ze nie tylko kilku. Mnie samemu pomoglo wielu Forumowiczow. Mam Chiefteca ... W porównaniu do wspomnianych Codegenów, Chief to ekstraklasa. Jezeli NoNam3 ma kasę, bez zastanowienia niech kupuje Chiefteca ! Zdecyduj sie co piszesz. Raz polecasz Codegena ( :lol: ), a na drugi dzien Chiefteca mowiac ze to jest extraklasa dla Codegena... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...