DoctorPulse Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 dobra, już zabieram sie do czytania :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Nie jestem zaskoczony... tak jak pozostałe wytowry i ten jest cudowny... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazir123 Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Panowie odrobina krytycyzmu. Tym razem szaleństwo Grzecha ograniczyło sie do zrobienia samej miedzianej podstawy bloku. Top miał kupiony gotowy. Ale żeby nie było - bloczek wygląda na prawdę fachowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 no ale i tak zauważ, musiał zrobić spód i jeszcze to wszystko poskładać..a to nie zawsze jest takie proste, dla mnie pełen szacunek.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kidzi Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zaje...kurna...fajne :D A ja myślałem, że sobie ładną nagrzewnicę robię ..... :oops: Ale nie jest zła 8) :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiZaRd Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 taka w kit ;] ale to topic grzecha :!: nie rób mu OT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kidzi Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 No sorry ... moje WC jest w trakcie tworzenia, jak będzie ukończone, to założe osobny topic. Sorry za OT :wink: Facet jest zdolny ..... :D Nie powinien tego produkować/sprzedawać na większą skalę ... przestanie być pięęękne :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiZaRd Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 ale kazdy chce zarobic :P a za taki blok by sporo dostał - zalezy jeszcze z wydajnoscia :) ale jak zaczniesz sprzedawac swoje bloki to przestana byc niepowtarzalnie piekne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Co do ceny to nie powiem bo poprostu nie wiem :D Puszcze jeden na allegro, albo tutaj do działu sprzedam no i zobaczymy. Artykuł na watercooling.com.pl będzie niedługo - jak bede robił bloczek na NB (zaczynam jutro :D ) PS dziś zrobie jakies testy tego bloczku - takie tam małe porównawcze. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 No więc dzisiaj porównywałem Uriela 2 z moim bloczkiem i wg moich skromnych testów wyszło, że temp jest mniejsza o 2-3 stopni zarówno w Idle jak i stress na korzyść mojego bloku. Popracuje jeszcze nad nim i może uda mi się finalna wersje wysłać do mojego serwisu na bardziej profesjonalne testy. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Bardzo chetnie Grzechu :) (jezeli o nas chodzi :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 Nie no ten blok miarzdzy ! :) Tylko zastanawiam sie czy np. u mnie przy MJ1000, Rekordzie i wezach 16 bedzie dzialal dobrze, bo zastanawiam sie nad wymiana X3M'a na ten blok. Thorn mi mowil ze do tego musi byc bardzo mocna pompa, weze 12 i firmowa chlodcnia.. Nie wiem cyz to prawda.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 A niby dlaczego ma byc ta firmowa chlodnica??No pompa chyba by wystarczyła tylko ze węże bym zmniejszyl do 12, najlepiej jak by sie wypowiedział Grzechu na ten temat. A tak BTW kawał zaj***stej roboty Grzechu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bladzio Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 So nice , nic dodać nic ująć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 teraz tylko czekamy na testy,najlepiej porównać twój bloczek z X3M i RBX bo obecnie to dwa najlepsze bloczki (tak sie mi wydaje :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 Firmowa chłodnica? hmm a co to znaczy? czyżby dobre samochodówki były gorsze od firmowych? hmm Co do węży i pompki. Sam uzywam MJ1000 - cholernie buczy, ale wydajnościowo jest ok. Uzywam natomiast węży 12mm i woda leci aż miło. :) Jeśli są to jakieś dane to powiem, że wczoraj miałem 42C na procu (1666@2404@1.84V) wg wskazań Abita NF7 v2 i to była najwyższa temp. jaką zanotowałem na tym bloku. Wiem że ta płyta raczej nie nadaje sie do mierzenia temp. :? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 bloczek na grafe i chłodniczka mnie rozwaliły (szczególnie chłodniczka) 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdekZKK Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Dajcie tego artaaaa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 Kiedy artykoł?? Nie moge sie juz doczekac. TO JEST PIEKNE :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 Kiedy artykol?? Nie moge sie juz doczekac. TO JEST PIEKNE :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Spokojnie ludzie :blink: Bloczek nie powstaje dzień czy dwa. Jeśli wykonanie ma byc porządne to trzeba troche poczekać. Jutro dopiero skończe podstawe bloku. Musicie wybaczyc mi brak pośpiechu, ale na świecie (przynajmniej w moim) są też inne sprawy i przyjemności jak dziewczyna czy szkoła (czyt. nie przyjemność)tymbardziej, że jestem w klasie maturalnej. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiZaRd Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 dokładnie, nikomu nie powinno sie śpieszyc przy produkcji czegokolwiek, modowaniu itp. Pośpiech odbija sie potem na jakości !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 Oj tak. Wiem z wlasnego doswiadczenia ze przez to ze sie spiesze i robie za szybko nie mam w ogole zdolnosci manualnych i wszystko mi wychodzi brzydkie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grosikboss Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 (edytowane) Grzechu sprzedajesz już ten bloczek na allegro. Edytowane 20 Stycznia 2005 przez grosikboss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 to nie Grzechu go sprzedaje tylko Misiu15go ;] looknij w temat Misia ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 Dokładnie. To nie mój bloczek, mój wygląda troche inaczej B) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 inaczej = lepiej, tylko ze Grzechu jest zbyt skromny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 inaczej = lepiej, tylko ze Grzechu jest zbyt skromny :) 1221665[/snapback] Tak tylko że Grzechu miał spody frezowane na cnc a ja nie i w tym różnica zrobić spód z miedzi to nie problem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 Tak tylko że Grzechu miał spody frezowane na cnc a ja nie i w tym różnica zrobić spód z miedzi to nie problem 1221827[/snapback] Nie dość że pisać poprawnie nie umiesz to jeszcze czytać... Witam ponownie bo dłuższej przerwie. Tym razem pokaże bloczek na CPU :twisted: Odrazu powiem, że TOPy były robione na frezarce CNC, a w dodatku są kupione od mojego kumpla, który kiedyś chciał zająć się robieniem bloczków, ale skończyło sie na topach :? Więc korzystając z okazji odkupiłem od niego te TOPy. 1184119[/snapback] A może o topy Ci chodziło... :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 W ogóle Misiu15go wydajesz mi sie ciut smieszny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...