Skocz do zawartości
blaser

[Netia] NET24 Komfort 128/64 kbps za 55 zl bez limitow

Rekomendowane odpowiedzi

No i to jest już konkurencja dla neo 128 :D.

No i jeszcze brak limitów :). Ale niestety mała dostępność usługi robi już mniej konkurencyjną oferte.

No i ceną też mogliby zrobić konkurencje a nie takie jak tpsa dawać...mogli dać cenę z 50zł :).

Ale i tak jest to niezła oferta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Netia i Dialog potrafia obnizyc ceny :), a tepsa nie chce. Tepsa jest bogatsza, moze obnizyc ceny, ale chce wycisnac uzytkownikow jak cytryne. Szkoda, ze jestem na rok zwiazany z NEO 128, ale po tym czasie chyba zmienie providera na Netie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam Na NEO 128 nie nażekam. Fakt w Netii cena niższa, brak limitu ale za to płacisz koszty instalacji (ja za instalke NEO w sumie zapłaciłem 2,44 zł 8) ) no nie wszedzie można z tej Netii kożystać. Czasem warto stracić by zyskać :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wlasnie chcialem zapytac czy ktos ma z was ta netie- net24-konfort? jak wrazenia, jakie pingi, czy faktycznie jest transfer kolo 15 kilo? a jak neo 128 sie spisuje?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wlasnie chcialem zapytac czy ktos ma z was ta netie- net24-konfort? jak wrazenia, jakie pingi, czy faktycznie jest transfer kolo 15 kilo? a jak neo 128 sie spisuje?

nikt Ci nie odpowie czy transfer jest rzeczywiście 16kilo, bo wszyscy którzy podpisali umowę z Netią mają promocyjnie do 30,09,2004 640/160kbps :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no tak, ale liczylem ze moze ktos podpisal umowe wczesniej, zreszta pal licho transfer bo on zawsze bedzie rozne, bardziej interesuje mnie ping i gubienie pakietow chodzby na ta cholerna,przyslowiowa wirtualna polske...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no tak, ale liczylem ze moze ktos podpisal umowe wczesniej, zreszta pal licho transfer bo on zawsze bedzie rozne, bardziej interesuje mnie ping i gubienie pakietow chodzby na ta cholerna,przyslowiowa wirtualna polske...

nie ma takiej możliwości 128/64 jest od 2,08 i od tego dnia do 30,09 jest ta promocja, że ma się 640/160

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście, że trzeba mieć telefon z Netii... a jak to sobie inaczej wyobrażaliście? Plusem jest to, że usługę zakłada się na dowolnym abonamencie (nawet najniższy za 19zeta). Założenie linii netiowskiej kosztuje 1pln. Dodatkowo promocja, że ma się 640/160 za cene 55pln przedłuzona do 31.10 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no a ludziska powiedzcie co z tymi co maja netie ale po radiu?? jak sie domyslam tam nie ma mowy o instalce ADSL'a...ja osobiscie netii nie mam ale z tego co widzialem to u mnie w miasteczku mnustwo wiary ma antenki :/

przy radiu o adsl`u zapomnij (tak samo co ciekawe przy światłowodzie, a np większość Bytomia w Netii jest na światłowodzie :( )

na radiu nawet modem marnie łazi....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przy radiu o adsl`u zapomnij (tak samo co ciekawe przy światłowodzie ....

Nie ma w tym nic ciekawego. DSL to nie technologia na światłowód. Do DSL'a potrzebna jest para miedzianych przewodów. Podobno można użyć jakichś konwerterów, ale nie słyszałem żeby TPSA coś takiego robiła.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi