mechl!k Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Witam! Poszukuje programów w stylu: Hero Video Convert 2.7 Mam kilka filmów zapisanych jako .dat Żaden player nie chce ich odtwarzać... Próbowałem zmienić rozszerzenie na .avi lub .mpg niestety nic... Powyższy program daje sobie z tym rade - niestety w połowie procesu przerywa i mam niecły film.... Im więcej linków i nazw tym lepiej :) Z góry dzięki! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 a próbowałeś programu avi preview ?? albo drdivx ?? dział naprawy plików na divx.pl pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dabek Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Albo ALLPlayer, dobry jak sie ściąga przez p2p. 8) ALLPlayer THE BEST Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Albo ALLPlayer, dobry jak sie ściąga przez p2p. 8) ALLPlayer THE BEST Tak jak pisałem.... ŻADEN player nie daje sobie rady... :P Właśnie sprawdzam programy które napiał Domik - thanks. Czekam za kolejnymi propozycjami! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 kiedyś w Win ME udało mi sie otworzyć film w formacie .dat WMP 7 , Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durex Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 dziwne ... u mnie WMP czyta tego typu pliki, bez najmniejszych problemów. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Jedyne wyjscie wladowac do VirtualDuba i konwersja na xvida , czy tez divxa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juper Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Witam! Poszukuje programów w stylu: Hero Video Convert 2.7 Mam kilka filmów zapisanych jako .dat Żaden player nie chce ich odtwarzać... Próbowałem zmienić rozszerzenie na .avi lub .mpg niestety nic... Powyższy program daje sobie z tym rade - niestety w połowie procesu przerywa i mam niecły film.... Im więcej linków i nazw tym lepiej :) Z góry dzięki! :D dat to format VCD i napewno ruszy na PowerDVD, sprawdzalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazir_black Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 polecam program vcdgear, bez problemu skonwerujesz dat do mpeg. www.vcdgear.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...