Skocz do zawartości
Gość

Wystarczy mi Codegen 250W Na bartona 2500+ ?? :oops: :oops:

Rekomendowane odpowiedzi

Wlasnie jestem w trakcie wymiany płyty i proca i sie zastanawiam (moze wiecie) czy wystarczy mi moj stary zasilacz Codegen 250W : Epox RDA+, Barton 2500+, 512MB, FX5600 128bit, Live, 80GB baracuda, dvd, cdrw. ??

z gory dzieki

Seba

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wlasnie jestem w trakcie wymiany płyty i proca i sie zastanawiam (moze wiecie) czy wystarczy mi moj stary zasilacz Codegen 250W : Epox RDA+, Barton 2500+, 512MB, FX5600 128bit, Live, 80GB baracuda, dvd, cdrw. ??

z gory dzieki

Seba

Wierzysz w cuda ?:D Lepiej od razu zmieniaj ten szajs bo zamiast nowego sprzętu możesz się pożegnać z całym kompem :D Nie dość że mocno procesor to jeszcze massz dotego FX-a, a one dużo prądu marnują :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

troche głupie pytanie mogels troche przeszukac forum bo kazdy ma bardzo niskie mniemanie o codeshitach 300/400 a co dopiero o 250W,i nikt nie powie ci ze dasz rade uciagnac taki sprzecior na codeszice

biegnij do sklepu po dobry zasilacz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heheee co za pytanie :D Ja na moim kompie jade na 250W a ty chcesz na codeshicie 250 pociagnac bartka, fxa,dysk,dzwiekowe,dvd,cdrw... ????To by byl CUD Lepiej nawet tego nie proboj jesli nie chcesz pozegnac sie z tym sprzeciorem,a chyba lepiej miec spokoj i kupic szefa 360W

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ok dzieki panowie wlasnie zamiawiam chiefteca HPC-360-302DF mam nadzieje ze bedzie dobry.

Na tym codegenie smigalem prawie 2lata na athlon 1800+ GA-VAXA FX itd i wszystko smigalo jak nalezy ciekawe czemu ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jakoś jeszcze jade na tym CodeShicie, ale nie długo bo mam boskie napięcia:

Dołączona grafika

Zmienie na ModeCona 350GTF i kupie 2 wentyle do obudowy i wtedy dopiero zaczne sie bawić w OC. 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jakoś jeszcze jade na tym CodeShicie, ale nie długo bo mam boskie napięcia:

Dołączona grafika

Zmienie na ModeCona 350GTF i kupie 2 wentyle do obudowy i wtedy dopiero zaczne sie bawić w OC. 8)

Moja mama w pracy ma na +12V około 7,5 więc z tobą nie jest tak źle :D A kolega to normalnie rekordy pobija... 4V miał :D Oczywiście na Codeshicie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi