Gość Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Wlasnie jestem w trakcie wymiany płyty i proca i sie zastanawiam (moze wiecie) czy wystarczy mi moj stary zasilacz Codegen 250W : Epox RDA+, Barton 2500+, 512MB, FX5600 128bit, Live, 80GB baracuda, dvd, cdrw. ?? z gory dzieki Seba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_TVS Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Wlasnie jestem w trakcie wymiany płyty i proca i sie zastanawiam (moze wiecie) czy wystarczy mi moj stary zasilacz Codegen 250W : Epox RDA+, Barton 2500+, 512MB, FX5600 128bit, Live, 80GB baracuda, dvd, cdrw. ?? z gory dzieki Seba Wierzysz w cuda ?:D Lepiej od razu zmieniaj ten szajs bo zamiast nowego sprzętu możesz się pożegnać z całym kompem :D Nie dość że mocno procesor to jeszcze massz dotego FX-a, a one dużo prądu marnują :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dabek Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zmieniaj to badziewie, mój komp ledwie chodzi mi na 300W CodeShicie. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 troche głupie pytanie mogels troche przeszukac forum bo kazdy ma bardzo niskie mniemanie o codeshitach 300/400 a co dopiero o 250W,i nikt nie powie ci ze dasz rade uciagnac taki sprzecior na codeszice biegnij do sklepu po dobry zasilacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_madi_ Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 heheee co za pytanie :D Ja na moim kompie jade na 250W a ty chcesz na codeshicie 250 pociagnac bartka, fxa,dysk,dzwiekowe,dvd,cdrw... ????To by byl CUD Lepiej nawet tego nie proboj jesli nie chcesz pozegnac sie z tym sprzeciorem,a chyba lepiej miec spokoj i kupic szefa 360W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 ok dzieki panowie wlasnie zamiawiam chiefteca HPC-360-302DF mam nadzieje ze bedzie dobry. Na tym codegenie smigalem prawie 2lata na athlon 1800+ GA-VAXA FX itd i wszystko smigalo jak nalezy ciekawe czemu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dabek Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Ja jakoś jeszcze jade na tym CodeShicie, ale nie długo bo mam boskie napięcia: Zmienie na ModeCona 350GTF i kupie 2 wentyle do obudowy i wtedy dopiero zaczne sie bawić w OC. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiarz Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zakup Codegena to największa błąd jaki można popełnić przy składaniu kompa. Nadaje on się tylko do najstarszych zestawów (a może i nie). I te WPROST BOSKIE OPINIE UŻYTKOWNIKÓW o ich stabilności. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yakumo0 Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 ło ktoś widać chce mieć dymek w pokoju - ja miałem codeschita w tym drugim kompie z podpisu i jak rąbnoł w wigilie 2003 roku to myślałem że mi instalacje w dmu spalił - wziął ze sobą mobo !:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 tak chief 360 do bdb wybor sam mam taki ciagne to co w podpisie bez najmniejszych problemow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Totalny Laik Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 To nawet ja wiem ze trzeba mieć zasiłke porzadną 8) mi codgeny 2 razy umierały w kompie nasczeście padał tylko zasilacz teraz mam Chifteca i nienarzekam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_TVS Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Ja jakoś jeszcze jade na tym CodeShicie, ale nie długo bo mam boskie napięcia: Zmienie na ModeCona 350GTF i kupie 2 wentyle do obudowy i wtedy dopiero zaczne sie bawić w OC. 8) Moja mama w pracy ma na +12V około 7,5 więc z tobą nie jest tak źle :D A kolega to normalnie rekordy pobija... 4V miał :D Oczywiście na Codeshicie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 ile razy mozna wałkowac to samo. Nie mierzy sie napiecia softem :!: bo glupoty pokazuje miernik za 10 zl w lape i wtedy podajcie co wam pokazuje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...