Ram1rez Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Mam może lamerskie pytanie ale czasem tak bywa... Co zrobić aby uzyskac max wydajności z win Xp pro :?: Zrobiłem defragmentacje bawiłem sie Easy Cleanerem i oczyściłem rejestr ale to nadal nie wszytsko co można wyciągnąć z winy. Może ktoś coś poradzi :?: Z góry wielkie dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=56399 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilubek Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Win XP można odchudzić programem XPlite and 2000lite Professional Artykuł PL , którym możesz odinstalować różne Windosowe badziewie Garść porad na temat optymalizacji Win XP Porady - optymalizacja Win XP Porady - optymalizacja Win XP Porady - optymalizacja Win XP Porady - optymalizacja Win XP Porady - optymalizacja Win XP Porady - optymalizacja Win XP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...