PITCEL Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 CZESC.POTRZEBUJE POMOCY!!!!!MAM NEOSTRADE 320.ZAINSTALOWALEM AZUREUSA.ALE MOJE OSIAGI W POBIERANIU PLIKÓW SA STRASZNE:1-6KB.JAK TEMU ZARADZIC.PIOSZECIE O TAKICH TRANSFERACH ZE MI SIE MÓZG LASUJE.CO MAM ZROBIC ZEBY U MNIE SCIAGAL W MIARE PRZYZWOICIE.DZIEKI :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Najpierw przeczytaj http://forum.purepc.pl/profile.php?mode=regulamin i zmień tytuł tematu na zgodny z regulaminem(POMOCY!!!!!!!!!!!! taki nie jest). Pózniej wyłącz Caps Locka. Jak juz to wszystko zrobisz skorzystaj z > http://forum.purepc.pl/search.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Prawdopodobnie przekroczyłeś limit miesiecznego transferu danych dlatego masz tak niski transfer . Dodatkowo radziłbym otwożyć porty jeżeli używasz jakiegoś firewalla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 ponadto poczekaj, ten program rozkreca sie z czasem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 ponadto poczekaj, ten program rozkreca sie z czasem. Nie wiem jak dla was ale AZUREUs dla mnie jest do [gluteus maximus]. Transfery w granicach 10 - 20 kilo /a buzka jest ziolona/ czekalem chyba caly dzien i nie chcial sie rozpedzic wiecej niz 25kilo. /seedow i peersow razem z 2000/ Polecam bursta! szybko sie laczy z seedami i peesami. Wlasnie sciagam live set przez busrta! i transferki sa swietne 30-40kilo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...