Skocz do zawartości
Misiu15go

Bloczki Wodne Misia15go (56k Warning)

Rekomendowane odpowiedzi

[quote name='aerial' date='28 Sty 2006, 10:26' post='1914

masz zdjecie jeszcze na tej stronie :wink:

teraz ten bloczek jest moj i jest o wiele wiele wiele ladniejszy :) Moze niedlugo ok srody bede mial fotki bo 9800pro sprzedaje,i wam pokaze :) jak ktos by chcial tuning bloczku to moge mu zrobic gwarantuje ze bedzie ladniejszy i to sporo :) (oczywiscie mowie o jakimkolwiek Cube) pleksa wypolerowana,miedz wypiaskowana,mosiadz w kazdym miejscu wypolerowany,gwinty wypolerowane,srubki wypolerowane,nowe oringi,krocce nawet polerowalem :) zajelo mi to ok 3h ale wartosc bloczku napewno wzrosla i to o troszke :),

PS spod tez wypolerowalem :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajny blok tylko testów np na mocno przetestowanych procesorach w C nie widać i porównań do dobrych bloków np danger den RBX wbrew temu co na polskim sicie napisali ..... Aha 3mm to strasznie duża grubość aż nie chce się wierzyć że ten blok ma taki współczynnik .....

Ale z ciebie lol .... uparłes sie na tego danger dena (to nie pierwszy post w ktorym go tak zachwalasz) to sobie go kup ... albo sam zrób jak jestes taki mądry.

A spód o grubości 3 mm jest w sam raz .... chyba nie chcesz miec bloku ze spodem o grubości folii (jak to juz wspomniałes w innym temacie)

A porównywanie specjalnie bloków do jakichś zagranicznych ... hee .. nie widze sensu, a co oni tam za wyrocznie robią. Stary zejdz na ziemie ... ja lubie slogan "Dobre bo polskie", inne zagraniczne syfy mnie nei interesują.

Misiek robi fajne bloki i ma w tym spore doświadczenie ... jednak praktyka czyni mistrza.

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzam sie z opinią powyżej :) Dobre bo Polskie !! pozatym spojrz tylko na cene zagranicznych bloczkow...Mam tylko jeden bloczek misia,ale napewno kupie drugi i byc moze i trzeci.Wykonanie jest stoi na wysokim poziomie,porownojac np do x4pro czy realitynet jakoscia w zaden sposob bloczki misia nie odbiegają.W bloczkach misia podoba mi sie tez to ze samemu mozna cos dopieścić :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jestes poczatku jacy, rozumiem, ale tworczosc misia sie troszku rozlazła :lol: nie ograniczaj sie do pierwszego posta :] przeczytak kilka ostatnich tez......

Słuszna uwaga

Speaker -> przyjacielu ten post jest z 2004r :lol:

A miedz dostaniesz w hurtowniach metali kolorowych, na złomach choc zazwyczaj odrazu daja do huty na przetopienie

Chciałbym poimformowac o tym ze zamowienia ktore miały zostac zrealizowane jutro przedłuza sie o ok tydzien z powodu pekajacych topów

Dołączona grafika

Dołączona grafika

To ze pekaja to nie moja wina trafiłem na jakas lipna partie plexi prosze klientów o cierpliwosc i wyrozumiałosc, cała partia topów idzie do kosza nowe topy odbieram w srode bede dzwonił jutro co do jakosci i w razie potrzeby złoze korekte w zamowieniu

Zamowienia z bloczkami na gpu i nb beda nadal realizowane

Edytowane przez Misiu15go

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeżeli sie zarejestruje to mało kto bedzie zadowolony

musi w końcu vat odprowadzić, znaczy nie on, klienci, co odepchnie kilientów, za to może sobie pozwolic na sprzedaż w jakimś sklepie XD

o jeju, a nademna i Matem sie jakos nikt nie lituje ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czekałem jak szybko zareagujesz :P

ja myśłe że misiowi nie w głowie życie blockersa tylko szkoła, przynajmniej tak powinno być ; ]

wszystko ma wady i zalety, jak misiu sie zarejestruje to bedzie większa konkurencja, ale i tak bloki sa drogie, nie no taki joke ; ]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No . . . poszło zamoowinie do misia :) teraz tylko czekam na dostawe, podziw dla niego za wyrozumienie w moim wydziwianiu :D:D:D

i mam pytanie, jak z wydajnościa bloku na CPU od misia? jak wypada w porownaniu z np X2P ? - ok juz sprawdziłem ze jest wypas blok. nie zauwazyłem linka z testami. :)

Edytowane przez BlackDragonDDR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No . . . poszło zamoowinie do misia :) teraz tylko czekam na dostawe, podziw dla niego za wyrozumienie w moim wydziwianiu :D:D:D

i mam pytanie, jak z wydajnościa bloku na CPU od misia? jak wypada w porownaniu z np X2P ?

http://www.jet-pc.com/index.php?option=com...g.htm&Itemid=81

http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=172124

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jako ze oczekuje na zapinki do blokow pozwalajace zamontowac je na wszystkich platformach a klienci sie niecierpliwie wymodziłem takie oto bloczki;] zobaczymy czy zgodza sie na te bloki zamiast standardowych cube

Chciałbym dodac ze top jest wykonany z 20mm poliweglanu ten blok dostał miano CUBE Pro A64 oto fotki niebawem powstanie taka wersja tylko z poliweglanu 15mm

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Edytowane przez Misiu15go

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajne z nich "kloce" :lol:

Jak ktos nie przywiazuje wagi do wygladu to pewnie sie zalapie :wink:

PS : mogles wymyslec cos bardziej "finezyjnego" z wygladu , przy tak grubym topie mysle , ze nawet jakbys zrobil cos w stylu gwiazdy to i tak top by wytrzymal naprezenia a bloczek stalby sie bardziej lekki z wygladu :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi