Nicko13 Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 [quote name='aerial' date='28 Sty 2006, 10:26' post='1914 masz zdjecie jeszcze na tej stronie :wink: teraz ten bloczek jest moj i jest o wiele wiele wiele ladniejszy :) Moze niedlugo ok srody bede mial fotki bo 9800pro sprzedaje,i wam pokaze :) jak ktos by chcial tuning bloczku to moge mu zrobic gwarantuje ze bedzie ladniejszy i to sporo :) (oczywiscie mowie o jakimkolwiek Cube) pleksa wypolerowana,miedz wypiaskowana,mosiadz w kazdym miejscu wypolerowany,gwinty wypolerowane,srubki wypolerowane,nowe oringi,krocce nawet polerowalem :) zajelo mi to ok 3h ale wartosc bloczku napewno wzrosla i to o troszke :), PS spod tez wypolerowalem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drejfus Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Ja bym sie chcetenie pisal na kupno bloczkow z 2 reki :) szczegolnie na Gpu i MB B) Pozdrawiam i Zajebiste Bloczki Robisz Misiu15go :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Fajny blok tylko testów np na mocno przetestowanych procesorach w C nie widać i porównań do dobrych bloków np danger den RBX wbrew temu co na polskim sicie napisali ..... Aha 3mm to strasznie duża grubość aż nie chce się wierzyć że ten blok ma taki współczynnik .....Ale z ciebie lol .... uparłes sie na tego danger dena (to nie pierwszy post w ktorym go tak zachwalasz) to sobie go kup ... albo sam zrób jak jestes taki mądry. A spód o grubości 3 mm jest w sam raz .... chyba nie chcesz miec bloku ze spodem o grubości folii (jak to juz wspomniałes w innym temacie) A porównywanie specjalnie bloków do jakichś zagranicznych ... hee .. nie widze sensu, a co oni tam za wyrocznie robią. Stary zejdz na ziemie ... ja lubie slogan "Dobre bo polskie", inne zagraniczne syfy mnie nei interesują. Misiek robi fajne bloki i ma w tym spore doświadczenie ... jednak praktyka czyni mistrza. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgadzam sie z opinią powyżej :) Dobre bo Polskie !! pozatym spojrz tylko na cene zagranicznych bloczkow...Mam tylko jeden bloczek misia,ale napewno kupie drugi i byc moze i trzeci.Wykonanie jest stoi na wysokim poziomie,porownojac np do x4pro czy realitynet jakoscia w zaden sposob bloczki misia nie odbiegają.W bloczkach misia podoba mi sie tez to ze samemu mozna cos dopieścić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Speaker Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 Uszczelka jest taka bo wycinana z dętki od rowera ale w 2 bloczku trochę lepiej oczywiście wszystko 100% szczelne :DSkąd skołować taką miedź.Możesz podać jakieś linki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 Skąd skołować taką miedź.Możesz podać jakieś linki jestes poczatku jacy, rozumiem, ale tworczosc misia sie troszku rozlazła :lol: nie ograniczaj sie do pierwszego posta :] przeczytak kilka ostatnich tez...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 (edytowane) jestes poczatku jacy, rozumiem, ale tworczosc misia sie troszku rozlazła :lol: nie ograniczaj sie do pierwszego posta :] przeczytak kilka ostatnich tez......Słuszna uwaga Speaker -> przyjacielu ten post jest z 2004r :lol: A miedz dostaniesz w hurtowniach metali kolorowych, na złomach choc zazwyczaj odrazu daja do huty na przetopienie Chciałbym poimformowac o tym ze zamowienia ktore miały zostac zrealizowane jutro przedłuza sie o ok tydzien z powodu pekajacych topów To ze pekaja to nie moja wina trafiłem na jakas lipna partie plexi prosze klientów o cierpliwosc i wyrozumiałosc, cała partia topów idzie do kosza nowe topy odbieram w srode bede dzwonił jutro co do jakosci i w razie potrzeby złoze korekte w zamowieniu Zamowienia z bloczkami na gpu i nb beda nadal realizowane Edytowane 4 Lutego 2006 przez Misiu15go Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 kurde, ale tragiczna ta plexia :blink: ile $ poszlo do kosza razem z topami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 kurde, ale tragiczna ta plexia :blink: ile $ poszlo do kosza razem z topami? popros go jeszcze o zeznanie podatkowe :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 popros go jeszcze o zeznanie podatkowe :-| niepelnoletni nie musza miec zeznac podatkowych :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 niepelnoletni nie musza miec zeznac podatkowych :P zarabiajacy musza ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 zarabiajacy musza ;) zarabiajacy legalnie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 zarabiajacy legalnie :P zgadza sie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 zarabiajacy legalnie :PNo racja racja .... takie homemady na dużą skale to juz jest nielegalne ... w końcu jest to działalność gospodarcza. Urządzik skarbowy sie kłania ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 No racja racja .... takie homemady na dużą skale to juz jest nielegalne ... w końcu jest to działalność gospodarcza. Urządzik skarbowy sie kłania ;) No ale to nie jest duza skala nie? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 No ale to nie jest duza skala nie? :D Misiu niestety jest... klasyfikujesz sie pod US juz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Jak dostane przelotki to nie doniose gdzie nie trzeba :mrgreen: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 (edytowane) ludzie litości bądzcie humanitarni bo miś już robi prawie w pory.. nie stresujcie go bo jak mu sie będą łapki trzęsły to bloczki będą krzywe :wink: Edytowane 7 Lutego 2006 przez 99tomcat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termit_tm Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Misiu niestety jest... klasyfikujesz sie pod US juz jak Misio15go miał by płacić podatki to by musiał sprzedać chyba dom żeby to popłacić z tych dochodów co z tych bloków ma :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 jeżeli sie zarejestruje to mało kto bedzie zadowolony musi w końcu vat odprowadzić, znaczy nie on, klienci, co odepchnie kilientów, za to może sobie pozwolic na sprzedaż w jakimś sklepie XD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 jeżeli sie zarejestruje to mało kto bedzie zadowolony musi w końcu vat odprowadzić, znaczy nie on, klienci, co odepchnie kilientów, za to może sobie pozwolic na sprzedaż w jakimś sklepie XD o jeju, a nademna i Matem sie jakos nikt nie lituje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 czekałem jak szybko zareagujesz :P ja myśłe że misiowi nie w głowie życie blockersa tylko szkoła, przynajmniej tak powinno być ; ] wszystko ma wady i zalety, jak misiu sie zarejestruje to bedzie większa konkurencja, ale i tak bloki sa drogie, nie no taki joke ; ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 15 postów OT - czy to aby nie jest przesada? Panowie, ja nie bede reagowal, zeby nie bylo, ze sie panosze, ale trzymajcie fason.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattnick Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 (edytowane) ale ja dostałem po pupie... Edytowane 7 Lutego 2006 przez mattnick Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackDragonDDR Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 (edytowane) No . . . poszło zamoowinie do misia :) teraz tylko czekam na dostawe, podziw dla niego za wyrozumienie w moim wydziwianiu :D:D:D i mam pytanie, jak z wydajnościa bloku na CPU od misia? jak wypada w porownaniu z np X2P ? - ok juz sprawdziłem ze jest wypas blok. nie zauwazyłem linka z testami. :) Edytowane 10 Lutego 2006 przez BlackDragonDDR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 No . . . poszło zamoowinie do misia :) teraz tylko czekam na dostawe, podziw dla niego za wyrozumienie w moim wydziwianiu :D:D:D i mam pytanie, jak z wydajnościa bloku na CPU od misia? jak wypada w porownaniu z np X2P ? http://www.jet-pc.com/index.php?option=com...g.htm&Itemid=81 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=172124 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 (edytowane) Jako ze oczekuje na zapinki do blokow pozwalajace zamontowac je na wszystkich platformach a klienci sie niecierpliwie wymodziłem takie oto bloczki;] zobaczymy czy zgodza sie na te bloki zamiast standardowych cube Chciałbym dodac ze top jest wykonany z 20mm poliweglanu ten blok dostał miano CUBE Pro A64 oto fotki niebawem powstanie taka wersja tylko z poliweglanu 15mm Edytowane 22 Lutego 2006 przez Misiu15go Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Hehe ... troche śmiesznie ten blok wygląda. Jakoś ten top taki troche za duzy sie wydaje, tym bardziej ze spód to slim! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Fajne z nich "kloce" :lol: Jak ktos nie przywiazuje wagi do wygladu to pewnie sie zalapie :wink: PS : mogles wymyslec cos bardziej "finezyjnego" z wygladu , przy tak grubym topie mysle , ze nawet jakbys zrobil cos w stylu gwiazdy to i tak top by wytrzymal naprezenia a bloczek stalby sie bardziej lekki z wygladu :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 O połowe niższe topy prosimy. Reszta ok Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...