turzol Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Tylko czy SP-94 wejdzie na mojego Abita IC-7 bo cos mi sie link z ta lista zgodnosci z plytami glownymi nie otwiera... Wejdzie Co do ceny XP-120 to jest już ona nieaktualna. Już na dniach - wraz z nową dostawę będzie nowa cena. A przejściówki pod LGA775 kiedy będą ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sanzco Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 nowa cena czyli ile? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 witam! mam pytanie do osob, ktore mialy do czynienia z wentylatorem na procka Gigabyte 3D Cooler Ultra Super Silent (GH-PCU31-SD). czy ten model ma diody swiecace na niebiesko? nie pemietam czy ma diody, ale mialem gigabyte i jest cieniasty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...