Buc Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 troche gram w to i mi się podoba !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mój nick to kazuar ostrzegam jestem slaby gram od 2 dni :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YachOo Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 najlepiej jest lac kroolikaja jestem na takim poziomie ze chyba narazie niezabije kroolika wiec jesli kogoś znasz to mów ale ma dużo kasy dawać :D :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 hmm kroolik sie uzbroil niestety :( moze trafil ktos na kogos nieuzbrojonego ? zeby bylo latwiej wyjsc na jakis sesowniejszy exp i zeby kaski troche natrzepac ? bo jak narazie nie mialem za duzo czasu zeby sobie potrenowac a tera nie ma kogo lac bo tera mam jeszcze zbyt slabo rozwinieta postac zeby dac sobie rade z uzbrojonym kroolikiem :( edit: co jst z ta gra tera :?: bo sie nie moge polapac ? jak wyzywam kogos do walki to mi pisze jakies cos co nie wiem co znaczy :wink a chcialbym se zagrac jeszcze :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mauree Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 jak ktoś gra w gangsta war to niech dołączy do mojego klubu "chłopcy z ferajny" zapraszam na forum o GW http://www.freepgs.com/spl/forum/index.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mauree Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 gang cały czas się rozrasta. dołączajcie sie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxio Opublikowano 16 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2004 Jest jeden cholerny błąd którego nie moge zrozumieć. Czemu kiedy próbuje się zarejstrować pisze mi ze nie moge bo mam już jednego zalogowanego kolesia, a ja tą gre widze dopiero od wczoraj i nigdy w nia niegrałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek007 Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 mam problem jak wycofać pieniądze z banku w grze gangstawar?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...