punek Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 Witam jeszcze raz!! Złożyliśmy się z kumplami na sieć. Narazie wyniosło nas to po 150zł (Huby kable siecioofki) Później złożyliśmy podanie o SDI tam nam powiedzieli że za miecha. Powiedzieli że muszą coś tam wymienić w centrali czy gdzieś bo jak teraz będą podłanczać innych to transfery wszystkim pospadają i mogą im firmy sprawy porobić. Czekamy już trzeciego miecha a tu nic. Telekompromitacja se w ch.... leci. Nie wiecie jak to można przyspieszyć. Za wszycho THX z góry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexiak Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 heh.. nie wiem albo mam fuxa abo mie juz mieli dosc :) ja dostalem sdi w ciagu 9 (DZIEWIECIU) dni roboczych. Trik polegal na tym ze codziennie przychodzilem jak gdyby nigdy nic i prosilem o zlozenie podania ... 9 dni.. mial ktos szybciej ?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doctor Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 Wiesz co zrób znajdź znajomego który zna zanjomego który jest w tspa kup 0,75 dobrego .......... lub coś podobnego daj w ramach wdzięczności i jush wielu moich qmpli tak robiło i po 12 dniach sdi był o :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 Hmm, sposob na szybkie zalozenie SDI w tpsa - znajomosci, heh, ale tak wogule to chcialbym ci powiedziec zebys sie cieszyl ze wogule ci zaloza, bo juz bardzo niechetnie zakladaja, daza do ujednolicenia laczy chyba do neo+. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 Ja terminal sdi dostałem od ręki w dniu podpisania umowy, a na przekrosowanie mojej linii na centrali musiałem poczekać około 2 tyg aż kumpel który pracuje w tepsie wrócił z urlopu. Czyli znajmości rulez :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 Ja terminal sdi dostałem od ręki w dniu podpisania umowy, a na przekrosowanie mojej linii na centrali musiałem poczekać około 2 tyg aż kumpel który pracuje w tepsie wrócił z urlopu. Czyli znajmości rulez :) ja terminal tez dostalem od reki a zalozyli mi tak jak jest napisane w umowie czyli hmmm nie pamietam ale krotko to trwalo, dzwonilem do nich codziennie i wypytywalem czy juz podlaczyli (to naprawde dziala), troche sie pod koniec denerwowali ale ja udawalem glupa i dalej dzwonilem :) . Zalozyli dokladnie w dniu kiedy mijal termin umowy - nic szybciej, nic dluzej. p.s. a znajomosci u tych dupkow nie mam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...