Gość Cash Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Witam! Proszę o opinie... Standard : 250/513 Ja mam narazie: 320 - 325 to jest maX / 640 - jeszcze nie widzialem zadnych artefaktów, wiec nadal kręce Karta nie jest modowana Co o tym sądzicie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witchman Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 w jakim sensie nie jest modowana ? radiatorki na pamieciach chyba masz co ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cash Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 http://www.3dchip.de/TestCenter/Geforce4ti...FCssegro%DF.jpg Tak wygląda :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Ładnie się kręci... Jeszcze tylko szlifowanie, dwustronne chłodzenie GPU, zmiana coolera (na miedź lub wodę), v-modzik i może P.B.AMD dogonisz :wink: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cash Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 linka proshe ;> A moze bym se chodzenie zmienił.. co polececie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Ładnie się kręci... Jeszcze tylko szlifowanie, dwustronne chłodzenie GPU, zmiana coolera (na miedź lub wodę), v-modzik i może P.B.AMD dogonisz :wink: . zapomnij o vmodzie tej karty, wrecz nie mozliwe, kilka godzin siedzenia nad schematem, 10kaw i mocne nerwy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Misiu15go2 Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 linka proshe ;> A moze bym se chodzenie zmienił.. co polececie ? To jest karta POWER BY AMD http://www.pccom.pl/content.php?article.14 (dawałem ci już kiedyś tego linka) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...