Barty Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Wlasnie... tak jak w tytule. Kiedys widzialem cos takiego na zagranicznych stronach, ktos zrobil z tego samolot i jakiegos kraba, w kazdym badz razie byl tam tez i szkielet sam, prosty. Mialo to niebieski kolor, wsuwane uchwyty do peryferiow. Chcialbym cos takiego kupic. Moj blaszak i tak ma rozebrane boczki, wiec nie ma sensu trzymac go w normalnej obudowie. Wystarczyl by mi taki stelarz. Wiecie gdzie mozna dostac cos takiego w Polsce? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barty Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Przypomnialem sobie jeszcze, ze bylo to prezentowane na jakichs zagranicznych targach koputerowych, oczywiscie tez nie wiem na jakich. Kidys mi to mignelo w jakims newsie na polskich stronkach komp. Przegladalem archiwum tweaka i nie stety nie natrafilem. Jezeli rzucilo sie wam cos takiego w oczy dajcie znac... Wystarczy sama nazwa tego cacka, czy stronka producenta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barty Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Aha. Po kilku dniach poszukiwan nareszcie znalazlem. Producentem takich obudow jest firma AEROCOOL. Zreszta zobaczcie sami o co chodzi. AEROCOOL LUBIC KIT Jezeli ktos z was wie, gdzie w Polsce mozna sie zapatrzyc w takie rzeczy, prosze napisac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 nie pisz post pod postem... gdzie to qpic nie wiem... ja bym to sobie sam zrobil :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barty Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 To moj post wiec moge. Skoro nie masz nic do powiedzenia na temat, poza moralizowaniem, to nie pisz wogole. Nabijasz sobie posty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Jeśli ktoś nabija sobie posty, to na pewno nie bartool, pisząc jeden, zamiast trzy pod rząd :> I popieram, najlepiej (i najtaniej) zrobić takie coś samemu. Kątowników stalowych na metry nakupić, pleksiwa albo innej tam blachy, trochę wiercenia i skręcania i jaka radocha z własnej konstrukcji. A to tutaj - samolocik, samochodzik, taaa :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaCZq Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 To moj post wiec moge. dobre sobie :lol: Nie lepiej samemu cos takiego zrobic ? Nie dziw sie komentarzom - to w koncu forum o modowaniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Barty :arrow: a zrobić Ci tak, abyś nie mógł :?: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barty Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zrobic mogl, ale nie mam dostepu do takich narzedzi, a pozatym po co, skoro mozna cos takiego kupic. Po co wchodzic z drzewem do lasu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...