Gość Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 Czesc Juz sie w tym wszystkim pogubilem.. Czym sie rozni MSI KT3 ULTRA od MSI KT3 ULTRA-2? Z gory dzieki za info. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 mis kt3 ulra 2 ma nowszy mostek poludniowy (VT 8235) majacy Vlink 533mb/s oraz zintegrowane usb 2.0 a poza tym nic nowego :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 I tylko jeszcze jedno, bo czytalem recenzje ale jakos sie nie za duzo naczytalem:) Podkrecanie magistrala jest co 1,tak? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 tak. FSB co 1 w wydajności nie widzę (na oko) różnicy pomiędzy starym a nowym mostkiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 Ten nowy mostek to miał być niby ogromny wzrost wydajności, prawie że rewolucja, a w rzeczywistości kolejne drobne ulepszenie, które ma minimaly wpływ na wydajność komputera. Znowu nam kit wcisnęli... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 No wydajnosc wzrosla....... portow USB :lol: Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 To dzieki wszystkim za informacje. Chyba polecacie ta plyte czy proponujecie zakup czegos innego? Chcialbym ja troche miec a nie zmieniac niedlugo na nowa.. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 JA mam swoją tydzień i jest OK. Przeglądałem mnóstwo różnych testów w internecie i doszedłem do tego, że to dobry wybór (zwłaszcza, że prócz Epoxa8K5a2 to jedyna płyta z 8235. Zopytmalizowałem BIOS fabryczny, najnowszy jaki jest czyli 5.5, i wyniki są porównywalne do testów innych płyt na KT333. Polecam zainwestować w dobre pamięci - na moich Kingstonach (na kości Winbond) wszystkie timingi ustawione najlepiej jak można. To na pewno dobry wybór. Ceny w hurtowni ok. 450 brutto. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 Jeszcze jedno pytanko dotyczace tej plyty.. Jezeli bede chcial podkrecic proca magistrala,bo nie chce sie bawic jak narazie w odblokowywanie to jak to sie ma do innych urzadzen. Chodzi mi o dzielnik magistrali jaki jest 1/4, 1/5? Do ilu mozna bezpiecznie podkrecic Athlona xp 1600+? Pomozcie. Dziki z gory. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 Szukalem tego,ale nigdzie nie moge znalezc,pomozcie ludziska :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 MSI ma dzielnik 1/5 wiec bez obaw. mozesz krecic ile fabryka dala ( WC i pelitery :) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 Jeszcze jedno pytanko dotyczace tej plyty.. Jezeli bede chcial podkrecic proca magistrala,bo nie chce sie bawic jak narazie w odblokowywanie to jak to sie ma do innych urzadzen. Chodzi mi o dzielnik magistrali jaki jest 1/4, 1/5? Do ilu mozna bezpiecznie podkrecic Athlona xp 1600+? Pomozcie. Dziki z gory. Pozdrawiam z 1700+ zrobiłem na 1,85 spokojnie 1900+ !!!! polecam !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 Jeszcze jedno pytanko dotyczace tej plyty.. Jezeli bede chcial podkrecic proca magistrala,bo nie chce sie bawic jak narazie w odblokowywanie to jak to sie ma do innych urzadzen. Chodzi mi o dzielnik magistrali jaki jest 1/4, 1/5? Do ilu mozna bezpiecznie podkrecic Athlona xp 1600+? Pomozcie. Dziki z gory. Pozdrawiam z 1700+ zrobiłem na 1,85 spokojnie 1900+ !!!! polecam !!! Ale podkrecales go magistrala,bo ja nie chce odblokowywac mnoznika.. Dzieki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 Możesz podkręcić do tylu "ile fabryka dała" i nie pytaj się na ile możesz podkręcić bo na to nie ma jednoznacznej odpowiedzi może iść tylko jako 1700 XP albo nawet jako 2100 XP, to wszystko zależy od serii procka. Mój np bez podnoszenia napięcia z 1700 XP idzie na 2000 XP,a może i więcej pójdzie ale jeszcze tego nie sprawdzałem ...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...