Gość Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 yo obecnie jadę na xp profesional sp1 ale zastanawiam się czy nie przejść na home edition ponieważ słyszałem że profesional jest bardziej obciążający dla kompa więcej zajmuje w ramie i na hdd ale nie wiem czy to prawda. wiem że profesional ma więcej opcji związanych z internetem ale ja praktycznie tylko łącze się z internetem i nic poza tym więc co mi jest raczej zbędne. a więc co jest lebsze biorąc pod uwagę -stabilność systemu -szybkość systemu -który system mniej zajmuje miejsca na hdd i w ramie -który lebszy do gierek itp. z góry wielkie thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 W działaniu nie widać zadnej róznicy. Po prostu w wersji Pro najwyżej nie wykorzystasz niektórych funkcji. http://www.microsoft.com/poland/WindowsXP/.../porownanie.asp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 czyli home i prof są tak samo szybkie albo jak kto woli wolne :lol: tyle samo zajmują miejsca na hdd i w ramie itp. :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Dokładnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...