flasht Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zauwazylem ze ceny X800 PRO gwaltownie spadaja... I teraz pytanie (a raczej pytania)... Do ilu i kiedy spadna? Do kad oplaca sie czekac? I czy Sapphire X800 PRO VIVO ZAWSZE bedzie sie dal przerobic na XT ? (w sensie odblokowac potoki biosem...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 A jakie będą wyniki losowania totka za miesąc ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 7,18,19,32,36,42 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Dzięki :))))) To teraz jeszcze, jakie będą ceny ropy i euro za pół roku :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[ HAIZ ] Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 :lol: Dobre :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Cena ropy napewno pójdzie w górę, z powodu kończoncych się powoli zapasów. Co do euro to prawdopodobnie pójdzie trochę w dół. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Cena ropy napewno pójdzie w górę, z powodu kończoncych się powoli zapasów. Co do euro to prawdopodobnie pójdzie trochę w dół.ceny ropy nie pójdą w góre bo jeden polak zrobił maszyne do wytwarzanie ropy ze śmieci;] a euro pójdzie w dół gdy polska zmieni system płatniczy na tę walute;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasht Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Cena ropy napewno pójdzie w górę, z powodu kończoncych się powoli zapasów. Co do euro to prawdopodobnie pójdzie trochę w dół.ceny ropy nie pójdą w góre bo jeden polak zrobił maszyne do wytwarzanie ropy ze śmieci;] a euro pójdzie w dół gdy polska zmieni system płatniczy na tę walute;] Heh;-) Tak... wtedy bedzie 1:1 a nie 4:1 :) A jakie będą wyniki losowania totka za miesąc ? Ja powaznie pytam... za czasow przejscia Radeonow 9700 na 9800, czy tam 9500 na 9700 nie interesowalem sie tymi kartami... Chcialbym poprostu, zebyscie mi z doswiadczenia powiedzieli, jaka jest polityka ATI... czy tylko pierwsze modele PRO beda przerabialne na XT, bo im sie jeszcze nie chcialo niczego pozadnie blokowac/usuwac? I czy ceny jeszcze beda spadac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 wiem ze jak wchodził radek 9800pro to kosztował 2000 i wiecej ( ale nie wiem kiedy wszedł :P) , w marcu 2004 kosztowal ponad 1600 pln , teraz jest sierpien kosztuje ~1000 czyli za pare miesiecy jak nic nnowego nie wyjdzie to bedzie pod koniec roku ksoztowac 1200.Zaznaczam nie jestem ATI - manowcem i moge sie mylic. Hajper : euro - 3,19 ropa - tego nie wiem,ale wiem ze pewnie znow benzyna podrozeje ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Panowie ropa jak sie uda w dól - iran zaczyna pompować :-) irak tez ma duzo. Euro w dól i alleluja :-D Pozdro 8) w totka nie wiem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 W USA X800Pro 389USD a u nas prawie dwa kółka i ponad, ja chce do Ameryki. Kto mi zalatwi wize, dobrze zapłace. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 czasem aż mi smutno, ze mieszkam w Polsce, w USA ludzie se z keiszonkowego kupują sprzęty, a w Polsce to musisz ciężko pracować za marne grosze żeby kiedyś sobie kupić coś fajnego ... sorry za OT :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 czasem aż mi smutno, ze mieszkam w Polsce, w USA ludzie se z keiszonkowego kupują sprzęty, a w Polsce to musisz ciężko pracować za marne grosze żeby kiedyś sobie kupić coś fajnego ... sorry za OT :)nie narzekaj, w Polsce przynajmniej samoloty tak nisko nie latają jak w USA :wink: :? :evil: a tak serio to jest do [gluteus maximus] :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...