Skocz do zawartości
flasht

Futurystyczne pytanie do doswiadczonych ludzi - X800

Rekomendowane odpowiedzi

Cena ropy napewno pójdzie w górę, z powodu kończoncych się powoli zapasów. Co do euro to prawdopodobnie pójdzie trochę w dół.

ceny ropy nie pójdą w góre bo jeden polak zrobił maszyne do wytwarzanie ropy ze śmieci;]

a euro pójdzie w dół gdy polska zmieni system płatniczy na tę walute;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cena ropy napewno pójdzie w górę, z powodu kończoncych się powoli zapasów. Co do euro to prawdopodobnie pójdzie trochę w dół.

ceny ropy nie pójdą w góre bo jeden polak zrobił maszyne do wytwarzanie ropy ze śmieci;]

a euro pójdzie w dół gdy polska zmieni system płatniczy na tę walute;]

Heh;-) Tak... wtedy bedzie 1:1 a nie 4:1 :)

A jakie będą wyniki losowania totka za miesąc ?

Ja powaznie pytam... za czasow przejscia Radeonow 9700 na 9800, czy tam 9500 na 9700 nie interesowalem sie tymi kartami... Chcialbym poprostu, zebyscie mi z doswiadczenia powiedzieli, jaka jest polityka ATI... czy tylko pierwsze modele PRO beda przerabialne na XT, bo im sie jeszcze nie chcialo niczego pozadnie blokowac/usuwac? I czy ceny jeszcze beda spadac?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiem ze jak wchodził radek 9800pro to kosztował 2000 i wiecej ( ale nie wiem kiedy wszedł :P) , w marcu 2004 kosztowal ponad 1600 pln , teraz jest sierpien kosztuje ~1000 czyli za pare miesiecy jak nic nnowego nie wyjdzie to bedzie pod koniec roku ksoztowac 1200.Zaznaczam nie jestem ATI - manowcem i moge sie mylic.

Hajper : euro - 3,19

ropa - tego nie wiem,ale wiem ze pewnie znow benzyna podrozeje ^^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czasem aż mi smutno, ze mieszkam w Polsce, w USA ludzie se z keiszonkowego kupują sprzęty, a w Polsce to musisz ciężko pracować za marne grosze żeby kiedyś sobie kupić coś fajnego ... sorry za OT :)

nie narzekaj, w Polsce przynajmniej samoloty tak nisko nie latają jak w USA :wink: :? :evil:

a tak serio to jest do [gluteus maximus] :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi