szpak Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Mam kilka partycji tz 3 i po zainstalowanieu win xp ( zawsze mialem me ale pod me sie nie da zainstalowac mojego radak ? ) przy kazdym uruchomieniu kompa wyskakuje scan disk ze chce partycje d sprawdzic i wyskakuje ze dysk d jest prawdopodobnie nie systemowy nie wiem o co chodzi ? ale zdaje mi sie ze to nie jest oddosobniony przypadek ... i teraz moje pytanie jak w temacie konieczny format tej partycji ? albo calego sys czy moze da sie jakos to ustawic w windozgrozie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Jak masz mozliwosc formatowania tej partycji to formatuj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 no wlasnie nie bardzo ... chcialbym raczej tego uniknac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...