Junior.git Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 WITAM!! poszukuje programu cos na wzor starego poczciwego krasnala (dla niewtajemniczonych www.krasnal.tk ) aha dodam iz ma to dzialac na platformie windozowej ;) jakies propozycje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 foxserv phptriad a tak w ogole to www.google.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior.git Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 foxserv phptriad a tak w ogole to www.google.com wiem ze google ale chcialem znac Wasza opinie , co najlepsze :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 najlepsze jest zainstalowanie z osobna apache'a, php i mysql'a. z takimi zestawami sa przewaznie klopoty: - nie instaluje sie to jako usluga, i kupe okien otwiera - zawsze mialem problemy z sesjami w takich zestawach - wydajnosc jest zalosna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Krasnla jest dosc latwy i przyjemny w uzyciu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior.git Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 ok skozystalem z easyPHP (ver1.6 , najstabilniej pracuje!!) a teraz tak offtopic ale w sumie na temat php mam problem ze skonfigurowaniem UsersDir :( moze pomozecie ? # # UserDir: The name of the directory which is appended onto a user's home # directory if a ~user request is received. # # Under Win32, we do not currently try to determine the home directory of # a Windows login, so a format such as that below needs to be used. See # the UserDir documentation for details. # #<IfModule mod_userdir.c> # UserDir "C:/user/" #</IfModule> # # Control access to UserDir directories. The following is an example # for a site where these directories are restricted to read-only. # #<Directory "C:/user/"> # AllowOverride FileInfo AuthConfig Limit # Options MultiViews Indexes SymLinksIfOwnerMatch IncludesNoExec # <Limit GET POST OPTIONS PROPFIND> # Order allow,deny # Allow from all # </Limit> # <LimitExcept GET POST OPTIONS PROPFIND> # Order deny,allow # deny from all # </LimitExcept> #</Directory> tak to wyglada , niestety z C:/user nie dziala :( w zaden sposob probowalem dawac standardowe i tez nic :( ps. standardowe wyglada tak # # UserDir: The name of the directory which is appended onto a user's home # directory if a ~user request is received. # # Under Win32, we do not currently try to determine the home directory of # a Windows login, so a format such as that below needs to be used. See # the UserDir documentation for details. # #<IfModule mod_userdir.c> # UserDir "$path$/apache/users/" #</IfModule> # # Control access to UserDir directories. The following is an example # for a site where these directories are restricted to read-only. # #<Directory "$path$/apache/users"> # AllowOverride FileInfo AuthConfig Limit # Options MultiViews Indexes SymLinksIfOwnerMatch IncludesNoExec # <Limit GET POST OPTIONS PROPFIND> # Order allow,deny # Allow from all # </Limit> # <LimitExcept GET POST OPTIONS PROPFIND> # Order deny,allow # Deny from all # </LimitExcept> #</Directory> pliss pomozcie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior.git Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 nom i kolejny problem :) ale tak to jest jak sie zaczyna od totalnego zera :( :( :( Witamy w phpMyAdmin 2.5.3 phpMyAdmin próbował połączyć się z serwerem MySQL, a serwer odrzucił połączenie. Powinieneś sprawdzić nazwę hosta, nazwę użytkownika i hasło w pliku config.inc.php i upewnić się, że odpowiadają one informacjom danym przez administratora serwera MySQL. Błąd MySQL zwrócił komunikat: #1045 - Access denied for user: 'root@localhost' (Using password: NO) ktos mi kiedys dawno tlumaczyl co nalezy zrobic :( pomozecie ? nie moge sie w zaden sposob zalogowac do phpmyadmin :( :x :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 wmServer Tools - bo nie wrzuca megabajtow smiecia i dziala ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior.git Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 ok jest super to wyglada i wogoole banal obsluga... tylko powiedzcie mi jak mam zmienic haslo do roota.... zmienialem przez phpmyadmin to juz wiecej sie nie polaczyl (patrz wyzej dwa posty!!), zmienialem w pliku "config.inc.php" i dzieje sie to samo poradzcie mi co mam zrobic :( dostep jest z zewnatrz i z sieci :( :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior.git Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 ok dalem sobie rady z tym.... ale mam kilka kolejnych pytan/problemow :(( :(( a wiec : 1. ktory plik wyedytowac aby nadac odpowiednie "prawa" w katalogach/lokalizacjach (aby byl access denied....)[dostep tylko z "dopisanego" adresu ip ...] 2.jak zmienic sciezke dla userów (aby user byl ~ktos_tam) ?? jak powinna wygladac poprawna sciezka i co nalezy wlaczyc/wylaczyc (wyedytowac) aby to działało ?? prosze o podpowiedzi i z gory dziekuje!! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior.git Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 nikt mi nie pomoze ? :( :( :( :cry: :cry: :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...