Skocz do zawartości
n1ghtm4re

Xp brak instalacji :/

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Mam maly a moze i wielki problem. Mam zainstalowanego Windows'a 98SE, na partycji FAT32 6GB, i druga partycje FAT32 dysk D: na gry i inne badziewia. Mialem rowniez zrobione partycje Swap na Linux'a, wczoraj postanowilem zainstalwowac Windows'a XP, mialem wolny obszar nie podzielony na partycje jakies 40GB, lecz podczas instalacji XP nie chcial stworzyc tam partycji NTFS poniewaz wyswietlal komunikat ze na tym dysku jest juz stworzona maksymalna ilosc parytcji, wiec usunąłem partycje SWAP i XP stworzyl wreszcie NTFS. Wrzucilem CD i odpalilem instalacje wszystko wczytalo te rozne skladniki itp, i wyskoczyl komunikat ze komp zostanie za chwile zrestartowany w celu dalszej instalacji XP, zrestartowal sie i zamiast kontynuowac instalacje wczytuje mi sie Windows 98 :/ Nie wiem co zrobic dalej ???

Moze ktos mial podobny problem lub zna rozwiazanie owego problemu, z gory dzieki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

REGULAMIN[/url]"]

5. Wątki tytułować konkretnie, w sposób mówiący w skrócie o tym, czego dotyczą - czyli nie: "Pomocy!", "Co się dzieje?", "Pilne!" etc. Pamiętaj, że nadając topikowi konkretny tytuł, ułatwiasz innym korzystanie z forum i jednocześnie zwiększasz swoje szanse na uzyskanie odpowiedzi.

Dołączona grafika przy pierwszym poscie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi