mateusz012 Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Czy warto zainstalować ową wersję "okienek"?? Obecnie "siedzę" na XP Pro, i nie narzakam, czym dokładnie różni się 2003 od XP?? Czy sterowniki z XP będę działały w 2003?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Potrzebujesz serwerowej wersji windows? Wersji pozbawionej obsługi dośc sporej ilości sprzętu, wersji na której nie działą częsc oprogramowania, wersję która domyslnie ma wyłączone domyslnie prawie wszystko, nawet obsługe dzwięku? Jezeli tak to instaluj. A tak poza tym to http://forum.purepc.pl/search.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 ja nie polecam, ostatnio miałem i zmieniłem po 10godzinach, ogólnie słabsza wydajnosć i problemy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 ja nie polecam, ostatnio miałem i zmieniłem po 10godzinach, ogólnie słabsza wydajnosć i problemyJa miałem tak ładnie skonfigurowany 2003 SE ze takiej wydajnosci jaką tam miałem, w XP za nic nie moge osiagnąc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz012 Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Na prawdę nie ma dźwięk?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Nie ma dzwieku, akceleracji 3D i jeszcze paru innych. Trzeba wszystko ręcznie powłaczać aby działało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...