set2004 Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Cze mam pytanie skond mogę sciągnąć nowy soft do noki 3510i moj obecny to V 04.44/22-05-03/RH-9 no a widziałem ze są już nowsze a pozatym jak byście mogli podac jakeś linki jak mozna zmienic czcionke w menu lub inne bajery do tego telefonu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 A masz flasher, żeby sobie ten soft wgrać :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 sprawdz na http://techtronic.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
set2004 Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 znaleść flashera to nie problem chodzby z techtronic.pl jest tam tylko niemam skond wytrzasnąć nowszego oprogramowania (biosa) do tej noki a pozatym chciałbym się dowiedzieć o jakiś modach ktore zostały wykonane na tym telefonie softowe lub jakie kolwiek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
set2004 Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 skond mozna zassać najnowsze oprogramowanie dla noki 3510i podajcie stronke plizzzzz wszędzie szukałem na google chyba wszystko co mozna było znaleść o tym telefonie a i tak nie znalazłem nowszego oprogramowanie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro1 Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 http://www.flashes-tlm.com/main%20menu.html - members, a dalej se poradzisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
set2004 Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 a jeszcze jedno pytanko czy po flashowaniu tego softu nie zmieni mi się język na angelski ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro1 Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Nie wiem, nie mam flashera (jeszcze), ale jak masz wątpliwości to tu masz jeszcze jeden link - klik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
set2004 Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 wiecie co jestem zielony sciongnełem coś takiego "rh-9_dp_v_30.0_mcusw5.30-Apr13-162709.exe" i kurde po rozpakowaniu jest tam w dibli i troche plików a ja myslałem ze soft powinien być w jednym pliku tak jak w noki 3410 ?? niewie nawet jakego flasha powinienem urzyć napszcie mi co mam zrobić ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
set2004 Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 napiszcie mi jaki program mi jest potrzebny do flashowania i którym plikem powinienem flashować najlepiej napiszcie krok po kroku bo jeszcze coś zwale plizz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
set2004 Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 jak ktoś wie jak to zrobić szybko i sprawnie niech napisze bo ja się wogle nie orjętuje w flashowaniu tego telefonu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gRl Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 zeby sflashowac trzeba miec jakis specjalny kabel chyba nie? czy mozna takim normalnym kablem do wgrywania softu na kom.? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
set2004 Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 no mi się zdaje ze tym standardowym pujdzie tylko niewiem jakiego flasha uzyć i czy wogle ściongnołem tego poprawnego softa bo po rozpaku jest tam w pizdu plików a ja niewiem oco chodzi ?? niech jakaś łaskawa osoba napisze w punktach co mam zrobić :) wiem ze to lamerskie ale poprostu nigdy nie flashowałem komórki i to jest dlamnie czarnom magjią a w necie nigdzie nie pisze pokoleji co mam robić :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 wejdz na strone ktora Ci podalem, tam jest forum na ktorym sie wszystkiego dowiesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
set2004 Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 właśnie patrzyłem na forum i po przeleceniu prawie po wszystkich postach nie znalazłem nic konkretnego :( karzdy pisze jakeś bzdety i wkoncu nie wiadomo oco chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro1 Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zwykłym kablem nie pójdzie, musisz mieć flasher, np. Gryffin - cena około 800 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
set2004 Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 wiecie co mam juz wszystkie flaszery zaczynając od grifina a koncząc na prodidzi a największy wał to ze niewidzą one mojego telefonu czyli poprostu kabel nie łapie nawet niewiem jaki to jest typ kabla Mbus czy Fbus czy cokolwiek styk łączący z komórką wygląda tak .:. a moze mi ktos wytłumaczyć czemu tylu ludzi flasciach!e komórki (przeca niby ten kabel kosztuje tak durzo ??) czy jest jakaś metoda zeby sflashowac go normalnym kablem ???????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Musisz mieć urządzenie flasher. A Ty masz same programy i chcesz to robić zwykłym kablem, którym możesz sobie książkę telefoniczną zedytować. Potrzeba do flashowania na przykład coś takiego: http://polfon.pl/index.php?table=articles&...d=144&pplang=pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreed Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 ten tesh styka !! jest dobry i tani :) ppoooozdoooroooo http://allegro.pl/show_item.php?item=31175981 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 Po pierwsze to już miesiąc i sądzę że twórca tego topicu, jakby chciał to by się jeszcze odezwał, więc niepotrzebnie odkopujesz, a po drugie link co dałeś jest do Nokii DCT3 (stare telefony 3310 i tym podobne) a 3510i to już DCT4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...