Menthos Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Sprawa wygląda tak ze przez przypadek sformatowałem nie ten dysk co trzeba (nie wiem sam jak to było mozliwe :/) i sprawa wyglada tak ze musze je odzyskać.......juz mam na oku firme która sie tym zajmuje...ale chodzi o to czy są programy jakieś którymi sam mógłbym je odzyskać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Wpisz w wyszukiwarkę "odzyskiwanie danych" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_i_t_t Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Nie ma obawy - programik Easy Recovery firmy Ontrack bez problemu potrafi odzyskać wszystko. Poczytaj sobie tą stronkę : :arrow: http://www.mbm.com.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilubek Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Polecam Easyrecovery Professional 6 daje sobie znakomicie radę w takiej sytuacji. Sam sprawdzałem. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_i_t_t Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Polecam Easyrecovery Professional 6 daje sobie znakomicie radę w takiej sytuacji. Sam sprawdzałem. :D A co ja napisałem powyżej ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Tylko nie zapisuj nic na zformatowana partycje . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Menthos Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 thx,...wiem wiem, nic nie zapisałem...bo sformatowałem dysk podpinany do kompa (120GB) i jak to zrobiłem odrazu odczepiłem i sobie spokojnie leży po lewej mojej stronie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Menthos Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Ej chłopaki sprawa wyglada tak ze mam ten programik: EasyRecovery Professional. wchodze do niego, next data recovery i tam formatRecovery! pojawia mi sie ramka (please wait...) no i zamyka sie program i nic :| co jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Menthos Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 a teraz dla odmiany wszysko tak jak poprzednio...pojawia mi sie please wait... no i tak sie jakby zacina bo jak włącze C+A+Del to pokazuje ze brak odpowiedzi. :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Kiedys jak kumpel namieszał z partycjami to ratowałem go Partition Magicem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...