maxymili Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 miałem fx 5200 msi i podkręcał się po zainstalowaniu driverów, jak podkręcać radka takiego jak ten HIS? Czytałem, że nieźle się kręci, mam już radiatory na pamięci. :?: [/b] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 twoja nie widzieć temat o 9550? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 miałem fx 5200 msi i podkręcał się po zainstalowaniu driverów, jak podkręcać radka takiego jak ten HIS? Czytałem, że nieźle się kręci, mam już radiatory na pamięci. :?: [/b]:) no i udało się, użyłem RIVA TUNER 2.0 RC 15 i złamałem zabezpieczenia drivera karty, przechodzę do POWER USER i :( nie wiem jakie wartośi wpisać i gdzie :!: oj :? może ktoś pomoże :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroSuper Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 twoja nie widzieć temat o 9550? SZUKAJCIE A BĘDZIE WAM DANE. Jest 40 stronicowy wątek na ten temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Dokładnie, a znajduje się on tutaj http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=751...asc&&start=1200 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...