ChomiK Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Po zainstalowaniu winXp[eng] zintegrowanym z SP2 nie mam obslugi Java! wczesniej dzialalem na SP1 i nie byulo z tym problemoow. Kcialem zainstalowac MSJavaVM i niestety zonk - wyskakuje komunikat ze ta aplikacja jednynie zapdejtuje juz istniejaca [?]. Moge natomiast zainstalowac pakiet od Sun'a ale nie potrzebuje takiego molocha ! [100mb!!! na HDD - jakies dodatkowe ikony i inne badziewie!!] Czy znacie na to jakis sposoob ?? tzn sposoob na lajtowa instalacja JavaVM na WinXP SP2 dzieki i pozdro... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 ech...znalazlem w opisach ficzersoow service paka cos takiego: - MS java Virtual Machine: This is no longer distributed. You should direct your users to java.sun.com. pozostaje chyba ten wielgachny sun - a moze jest jakas wersja Lite ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Java od sun'a ma kilka MB, ale to taki drobny szczegół. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 hmm - sprawdz po zainstalowaniu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 30 MB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 nawet jesli tyle to i tak za duzo !! ;) ok ok ... pozdro... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 nawet jesli tyle to i tak za duzo !! ;) ok ok ... pozdro... taa w dobie hdd 200 i wiecej gb:) dobre hehehee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 no wiem - moze po prostu to jakies moje zboczenia ale po prostu nie lubie w systemie przepychu ;) sam win (xp z SP2) zajmuje mi na dysku 500Mb i 3ymam go na 1gigowej partycji (co prawda oproocz tego druga partycja fat16 na swapa ;) pozdro... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...