Włodi Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Sprawa jest prosta: całkowicie posypał mi się XP po użyciu jednego programiku o nazwie Driver Cleaner. Mam tylko jedną partycje założoną i nie mam na co zgrać danych! Jedyne co mi pozostaje to spartycjonować go jakoś z windowsa (albo jakąś inną nieznaną mi metodą). Szukałem w necie jakiegoś darmowego softu, ale nic z tego nie wyszło... Znacie jakieś miejsca gdzie można znaleźć takie programy, najlepiej darmowe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fr3zer Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 partition magic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kadet1212 Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Miejsce to zwie się emule (za darmo jest wiele rzeczy) ;P i jak kolega radził partition magic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 A nie znacie jakichś darmowych tytułów, które można ściągnąć z jakieś stronki na legalu? Z takich źródeł jak Emule jest mi bardzo ciężko cokolwiek bobrać, to chyba wina mojego łącza :(. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Ranish partition manager, fips itd. A użytkownik kadet1212 rozumiem ze chce bana? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Dzięki sgj za programik, ale chyba mu jednak nie zaufam :? Boję się takich niepewnych wynalazków tak samo jak o moje skarby, które mam na dysku;) Lepiej poczekam może ktoś podsunie mi jeszcze jakiś programik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 To moze fdisk/cfdisk z Linuxow? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Ranish partition manager to najpelszy program to partycjonowania, oczywiściec jest pod dos. Cieżko będzie o darmowy soft pod wina do partycjonowani - albo dos albo .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Hm a mógłby ktoś napisać w tym temacie taką króciutką instrukcje jak spartycjonować dysk tym Ranishem, tak żeby się spartycjonował a nie schrzanił ;)? - Prośba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fr3zer Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 http://www.soft32.com/download_151.html Google sie klania.Free trail partition magica. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Mialem kiedys taki niby trial/demo PM i nie dalo się nic nim zrobić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...