[cahe] Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Mam pewien problem... po zakupie peltiera, zbudowaniu zasilacza do niego, zakupie bloku Red Easy z bloki.pl okazalo sie, ze nie moge go skutecznie schlodzic... Dlaczego? Ano dlatego ze zakupiony blok wyglada mniej wiecej tak: I nie ma styku na rogach z peltierkiem. Moje pytanie brzmi: ktory blok z aktualnie dostepnych na rynku moglibyscie mi polecic do schlodzenia peltiera o sredniej (89W) mocy? Blok bedzie zalozony na karte graficzna ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Z tańszych -> bloki wiercone. Z droższych -> Atira. IMO- idealny byłby Prison Kyńka ale jest raczej niedostępny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL10 Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 A jakbyś napisał do bloki.pl, żeby Ci wymienili blok na jakiś całkiem płaski. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[cahe] Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Jak mozna sie z Kynkiem skontaktowac, bo strona nie dziala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[cahe] Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 A jakbyś napisał do bloki.pl, żeby Ci wymienili blok na jakiś całkiem płaski. Napisalem wczoraj i czekam na razie na odpowiedz :-). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[cahe] Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Wlasnie dostalem maila od bloki.pl (...)dziekujemy ze napisal Pan do nas jest to zdecydownaie zly egzemplarz - serdecznie za to przepraszam !!! Prosze wyslac nam blok my wyslemy prawidlowy . (...) Czyli jednak blok wadliwy... w sumie moglem go sam oszlifowac, zeby byl plaski, ale nie mam akurat papieru pod reka. Wysylam wiec :-). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 To się nazywa prawdziwa "obsługa klienta". Tak trzymać. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[cahe] Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Moze byc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...